3 Mai 2017 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Cunoastem aceste adevaruri. Se ascund undeva in inimile noastre, dar refuzam prea adesea sa le dam voce, chiar daca acceptarea si integrarea lor in vietile noastre ar fi ceea ce ne-ar face sa traim mai frumos, mai autentic si mai liber.

8. Adevar despre viata: Actiunile tale vorbesc mai mult decat cuvintele

Cuvintele sunt nevaloroase fara actiune. Asigura-te ca ceea ce spui exprimi si prin ceea ce faci.

9. Adevar despre viata: Succesul si realizarile tale nu vor avea nicio valoare pe patul de moarte

Cand momentul finalului va veni, nu iti va pasa de promovare, de succes si prestigiu. Te vei gandi in primul rand la relatiile pe care le ai si asa ca prioritizeaza in corcondanta.

10. Adevar despre viata: Talentul inseamna nimic fara practica si efort

Oricat de talentat ai fi, este nevoie sa depui mult efort in acel lucru care iti place. Dedicatia si perseverenta sunt cu mult mai importante decat talentul.

11. Adevar despre viata: Prezentul este singurul spatiu temporal care conteaza

Viitorul si trecutul sunt doar iluzii. Acum este singurul lucru care exista. Cea mai rapida cale catre fericire este sa accepti pe deplin si sa imbratisezi momentul prezent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

12. Adevar despre viata: Cuvintele tale sunt importante pentru cei din jurul tau, foloseste-le cu intelepciune

Cuvintele au puterea de a domina, rani, rusina, dar in acelasi timp au puterea de a inspira si elibera. Foloseste-ti cuvintele cu intelepciune.

13. Adevar despre viata: A investi in tine este cel mai valoros lucru pe care il poti face

Nu este deloc egoist sa cultivi o relatie buna cu tine insuti. Inainte sa ii poti ajuta pe altii, trebuie sa poti sa te ajuti pe tine insuti.

14. Adevar despre viata: Nu ceea ce se intampla conteaza, ci modul cum reactionezi tu la ceea ce s-a intamplat

Este nevoie de constienrtizare si exercitiu pentru a-ti dezvolta abilitatea de a raspunde evenimentelor care se intampla in jurul tau, in moduri care sa iti fie benefice.

15. Adevar despre viata: Ai nevoie de relatii sanatoase pentru a fi fericit

Relatiile de calitate sunt cel mai important ingredient al fericirii in vietile noastre, asa incat investeste in oameni care te fac fericit.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri