24 Aprilie 2017 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Cum 1 mai pica intr-o zi de luni, nu exista un motiv mai bun sa-ti aduni gandurile si bagajul pentru un weekend prelungit. Iata 8 destinatii internationale minunate pentru o escapada de Sarbatoarea Muncii:

Dubrovnik, Croatia

Dubrovnik nu seamana cu niciun alt oras pe care l-ai vazut pana acum si nu i se spune Perla Adriaticii degeaba. Acest oras incarcat de ziduri de secol XI a trecut prin neajunsuri istorice produse de Imperiul Otoman, avand de infruntat si lacomia venetienilor, fiind invinsi in final de Napoleon. Mai cunoscut in ultima vreme datorita scenelor din Game of Thrones filmate aici, Centrul Vechi al orasului este inscris pe Lista Patrimoniului UNESCO. Profita de vecinatatea Marii Adriatice si a Insulelor Elafiti si inchiriaza o cursa cu barca de la Dubrovnik Daily Sailing (care include o masa la unul dintre restaurantele locale).

Ljubljana, Slovenia

Prin Ljubljana plimba-te cu bicicleta, mai ales cand exista statii automatizate de bike-sharing unde prima ora este gratuita; asigura-te doar ca ti-ai creat un cont online inainte. Daca esti un impatimit al cafelei, localnicii acestui oras se declara bautori nemaipomeniti de cani de cafea. Te incurajam sa incerci si berile locale (Pelicon, Bevog, Human Fish, Reservoir Dog, Mali Grad). In final, castelul atractia principala pentru turisti si localnici deopotriva; incarcat de istorie, acesta gazduieste in prezent concerte, piese de teatru, expozitii si chiar un cinema in aer liber.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

*Foto si informatii oferite de www.momondo.ro. Momondo.ro este un motor de cautare independent si gratuit care compara cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri si inchirieri auto la nivel global.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri