11 Aprilie 2017 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Chef Maria Burlacu ne dezvaluie reteta pentru traditionalul Stufat de miel si cea pentru o friptura de miel frageda si delicioasa.

Pentru cei pasionati de gatit care vor sa isi pregateasca singuri preparatele, Chef Maria Burlacu de la mancareadeacasa.ro ne-a dezvaluit reteta pentru traditionalul Stufat de miel si cea pentru o friptura de miel frageda si delicioasa.

Stufat de miel

Foto: Fanfo /Shutterstock

Ingrediente

· coaste de miel
· 4-5 legaturi ceapa verde
· 3-4 legaturi usturoi verde
· 1 cutie rosii decojite
· sare
· piper
· 1 legatura marar
· ulei

Mod de preparare

Coastele de miel se spala cu apa rece.

Ceapa verde si usturoiul se curata si se taie marunt.

Coastele se prajesc in ulei, intorcandu-le pe ambele parti.

In uleiul in care s-au prajit coastele, se calesc ceapa si usturoiul. Cand s-au inmuiat se adauga rosiile decojite date prin robot si se fierbe 15 minute.

Se adauga sare si piper si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Coastele prajite se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Deasupra se pune sosul din ceapa. Se acopera si se baga in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute.

Se scoate din cuptor si se presara deasupra mararul tocat marunt.

Se poate servi alaturi de o salata verde.

Vezi reteta de Friptura de miel pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri