16 Martie 2017 publicat în Lifestyle 54 share-uri

Da, toate au o rezolvare. Trebuie doar sa nu ne impacientam, sa ne inarmam cu rabdare si optimism si sa nu ne pierdem increderea in noi insene si in fortele noastre. Noi suntem frumoase, inteligente si putem mult!

Cat de mult conteaza o vorba buna spusa exact atunci cand ai nevoie! Cand simti ca lumea ta s-a prabusit si apare ea - prietena ta de-o viata - care isi asaza mainile pe umerii tai, te priveste in ochi si-ti spune: "Va fi bine, o sa trecem noi si peste asta!", brusc situatia parca nu mai pare atat de sumbra. Imbratisarea ei intareste credinta ca nu esti singura si sporeste speranta ca problemele se vor rezolva cumva.

Si da, toate au o rezolvare. Trebuie doar sa nu ne impacientam, sa ne inarmam cu rabdare si optimism si sa nu ne pierdem increderea in noi insene si in fortele noastre. Noi suntem frumoase, inteligente si putem mult! Poate nu putem orice, dar putem mult!

Foto: Antonio Guillem /Shutterstock

Si daca pierdem din vedere unul dintre aceste aspecte, hazardul face, intr-un fel sau altul, ca ele sa fie evidentiate. Un compliment venit din senin:"Esti asa frumoasa!", spre exemplu, aduce in prim plan calitatile fizice si reuseste sa creeze un sentiment placut in interiorul nostru. Un zambet larg si-o emotie aparte vin si in urma recunoasterii unor merite: un proiect la care am muncit din greu si care a iesit asa cum trebuie aduce cu sine pe langa laude si dovada ca suntem intr-adevar bune in ceea ce facem. Si nu facem decat asta! Facem multe altele in afara de serviciu. Si le facem cu insufletire si vrem sa iasa totul bine. Numai ca uneori mai obosim... Si atunci cand se intampla asta: sa nu disperam!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Haideti sa ne rezervam niste momente doar pentru noi, sa iesim in mijlocul naturii, poate c-o carte buna la subrat ori c-un aparat foto, sa ne asezam pe iarba abia ivita, sa ne cufundam in lectura, ori sa privim minunile ce ne inconjoara: cerul senin, pasarile, fluturii, copiii ce zburda de colo-colo, sa ne lasam vrajite de mireasma florilor si mangaiate de adierea vantului si sa realizam ca facem parte din acest tablou.Si cum pentru naatura an de an e un nou inceput, asa e si pentru noi:intotdeauna ne putem "ridica", indiferent de piedici si o lua de la capat.

De astazi, fii "primavara"!

* Un articol de Diana Stroe

Foto homepage: Tymonko Galyna /Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri