Pe Teal Swan o urmaresc de multa vreme. Deja aproape un an si jumatate. Este cunoscuta in zona spiritualitatii, are abilitati extrasenzoriale si ne dezvaluie si explica esenta vietii, in perspective largi, cu multa inteligenta, cu multa sensibilitate si mai ales CLARITATE.

2017, anul schimbarii din temelii

„Cand cineva isi doreste o restructurare radicala, acel cineva isi doreste un nou inceput. Nu o alterare a ceea ce deja exista. Acelasi lucru este valabil si pentru dorinta noastra colectiva de restructurare radicala. Ne aflam ca si constiinta colectiva umana din aceasta realitate spatiu-timp, intr-un proces de schimbare, inca din anul 2011. Si aceasta perioada va continua in diverse stadii de intensitate, pana in anul 2020. Ca orice proces, acest proces are mai multe faze. Iar 2017 este incarcat cu vibratia actiunii.

Schimbarea, in mod special schimbarea drastica este ceva de care oamenii se tem indiferent de tara sau cultura, rasa sau religia din care fac parte. Am invatat ca exista o anume stare de siguranta in predictibilitate.

Foto: Pexels

Dar, ca sa fiu complet sincera cu voi, nu este nimic mai nesigur in timp de schimbare colectiva drastica (asa cum este anul acesta), decat „a sta”. Adica a ramane in familiar, a continua sa faci aceleasi lucruri si a rezista schimbarii, ceea ce este chiar futil.

Acest an va fi imprevizibil si orice rezistenta fata de acest moment garanteaza ca vom avea o calatorie turbulenta. Si, fie ca va place sau nu, 2017 va aduce surprize garantate in vietile fiecaruia.

Probleme economice si turbulente sociale vor fi parte majora a acestor schimbari drastice. Iar schimbarea radicala arata si se simte precum un haos. De asemenea se mai intampla o diviziune intre cei care se vor tine de vechiul nivel de constiinta si structurile sale si cei care pasesc in noul nivel, ajutand la constructia unei noi structuri pentru societate. Vei vedea anul acesta polarizari si opozitii peste tot pe Glob.

Multe dintre aliantele care vor fi formate anul acesta intre guverne si opozitiile care vor fi declarate vor trasa soarta umanitatii pentru urmatorii ani.

Trecerea la o noua stare de Constiinta colectiva

De asemenea, umanitatea s-a focusat pe chestiuni de natura materiala timp de mii de ani. Anul acesta, pentru multi oameni de pe Planeta, acest interes se va schimba. Nu pot sa va mint si sa va spun ca daca privesti lumea in perspectiva, vei avea un an bun. Pe noi, clar-vazatorii ne vei mai auzi spunand ca acest conflict colectiv care se incinge este exact ceea ce ii face pe multi sa mearga spre progres. In sens mai larg, aceasta miscare este mutarea in alta stare de constiinta. La nivel mintal vorbm despre schimbari drastice in perceptie, ceea ce iti schimba si experientele emotionale de asemenea. Iar, la nivel fizic, acest an vorbeste de asemenea despre schimbare la nivel fizic.
 

Sfaturi de la Teal Swan pentru anul 2017

Avand in vedere ca atunci cand vorbim despre anul 2017 vorbim despre schimbari drastice, am cateva sfaturi serioase pentru voi. As vrea sa va ganditi la acest moment al schimbarii, ca la un tren scapat de sub control care este pilotat de dorinta colectiva a umanitatii pentru o schimbare drastica. Va spun ca locul catre care se indreapta acest tren este exact ce v-ati dorit. Va spun ca acest tren ii duce pe cei de la bordul sau, departe de inevitabilul colaps. Acest tren nu are absolut nicio mila de cei care stau pe peron si isi strang bagajele. Fiti deschisi sa dati drumul la absolut orice va tine pe loc.

De azi si pe mai departe, atata timp cat aceasta tranzitie de constiinta se intampla rasei noastre, ori de cate ori simti schimbari radicale ce se paropie, auziti-ma cand va spun sa sariti la bordul trenului. Nu ezitati, lasati ca acest moment sa va ia cu el. Tineti-va frica in brate ca pe un copilas mic care plange si sariti cu ea la bordul acestui tren. Faceti schimbarea. Nu ii rezistati.

Urmareste-o pe Teal Swan pe canalul ei de Youtube

si pe Faceboo

Iti recomandam si: 2017 - Inceputul unui nou ciclu karmic de 9 ani


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri