2 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Elif Shafak se numara printre cele mai apreciate scriitoare turce ale momentului. Te invitam sa citesti 16 citate despre dragoste, Dumnezeu, timp si oameni, extrase din cartea "Cele patruzeci de legi ale iubirii".

“Incearca sa nu mai opui rezistenta schimbarilor care iti ies in cale. Lasa in schimb viata sa traiasca prin tine. Si nu iti face griji ca viata ta va fi data peste cap.”

“In cele din urma am inteles ca ori de cate ori oamenii au auzit ceva neobisnuit, l-au numit un vis.”

“Ar trebui sa ne reinnoim iar si iar, in fiecare moment si cu fiecare respiratie. Exista o singura modalitate de a te inainte intr-o viata noua: sa mori inainte de moarte.”

“Singuratatea si solitudinea sunt doua lucruri diferite. Cand esti singur, este mai usor sa te amagesti singur in a crede ca esti pe drumul potrivit. Solitudinea este mai buna pentur noi caci inseamna a fi singur fara a te simti singur. Insa in cele din urma, cel mai bine este sa gasesti o persoana, persoana care va fi oglinda ta.”

“Felul in care il vedem pe Dumnezeu oglindeste limpede felul in care ne vedem pe noi insine.”

Retail jobs

“Nu iti face griji unde te va purta drumul. Ia aminte la pasul dintai. Aceasta este partea cea mai grea si de ea esti raspunzator. Odata ce faci pasul dintai, lasa totul sa-si urmeze cursul firesc si restul o sa vina de la sine. Nu te lasa dus de curgere. Fii tu insuti curgerea.”

“Fapturile omenesti inclina sa huleasca ceea ce nu sunt in stare sa inteleaga.”

“Dumnezeu nu se ia dupa cuvintele noastre, ci priveste pana in strafundul inimilor noastre. Nu ceremoniile sau randuielile au insemnatate, ci daca inimile noastre sunt indeajuns de curate sau nu.”

Foto: Pixabay

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri