9 Ianuarie 2017 publicat în Lifestyle 1197 share-uri

Care este secretul vietii? Cum vei reusi sa traiesti fara niciun efort in concordanta cu ritmul sinuous si firesc al celor 12 legi ale Karmei?

7. Legea focusului

Nu ne putem gandi la doua lucruri diferite in acelasi timp. Trebuie sa invatam sa traim mai mult in momentul prezent. Concentrandu-ne asupra prezentului reusim sa ne conectam mai usor la forta divina a vietii. Ceea ce ne dorim se implineste atunci cand reusim sa ne mentinem concentrarea si deteminarea. Mia mult decat atat, legea focuslui ne vorbeste si despre putere de a ne concentra asupra binelui in viata noastra atragand mai mult bine. Concentrandu-ne asupra raului, atragem rau.

Foto: Pexels

8. Legea compasiunii si ospitalitatii

Comportamentul nostru trebuie sa se potriveasca cu intentiile si gandurile noastre. Trebuie sa ne pastram compasiunea si daruirea pentru a deschide calea energiilor positive in vietile noastre.

"BINE FACI, BINE PRIMESTI!" - spune si zicala din strabuni.

Foto: Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

9. Legea lui aici si acum

Nu putem fi cu adevarat prezenti daca privim inapoi in trecut… Atragi si manifesti ceea ce este corespunzator starii tale interioare. Cum esti in interiorul tau acum?

Foto: Pexels

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri