21 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 38 share-uri

Toata lumea stie ca sunt un geniu. Nimeni nu da doi bani. Nici macar nu le spun care este IQ-ul meu, ca sa nu creez alte probleme.

Ce simte o persoana foarte inteligenta in aceasta lume?

Vad ignoranta peste tot. Vad oameni care nu stiu destul incat sa stie ca nu stiu destul in legatura cu un subiect si cu toate acestea se tin strans de opinii si idei chiar si dupa ce se stabileste ca nu stiu destul cat sa aiba o parere substantiala. Vad deceptii peste tot. Vad oameni care folosesc statistici si articole cu date stiintifice obscure ca sa isi promoveze opinii ce le dau putere intr-o conversatie… in ciudat datelor contrare.

Vad lipsa sperantei peste tot. Vad oameni care se agata atat de violent de o speranta (fie ca este o opinie sau o idee) care aduce relevanta vietii lor si simplul fapt de a arata o alta posibilitate este perceputa ca o incercare de a le invalida toata valoarea ca fiinta umana.

Vad totalitarism peste tot. Vad oameni care cer de la ceilalti acceptare si chiar celebrarea a tot ceea ce fac, in numele tolerantei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Caria dentară – ce este și cum se tratează

Vad cum constructia emotionala a unui individ din interiorul psihicului ei sau lui, ca fiind semnificativa in legatura cu raspunsul la un stimul dat, este atat de importanta incat interpretarea unui adevar sau neadevar pe un subiect dat devine irelevanta.

Vad inventia fara de sens a conflictului. Vad omul la nivel individual si in masa cautand aspecte din ceilalti astfel incat sa poata aduce ofense si apoi cum creeaza campanii masive de denigrare pentru a murdari ceva din caracterul cuiva, in baza unei perceptii incomplete.

Vad cum aerianismul preia controlul. Aspecte ale comportamentului social care ar fi fost respinse de catre toti stramosii nostri, din toate timpurile nu doar ca acum au un loc la masa, dar mai si dicteaza cursul comportamentului social al tuturor celorlalti.

Femeii aceleia care a spus ca vrea o inteligenta supranaturala, i-am spus un singur lucru… „Iti amintesti de clasa a doua?” Mi-a spus ca isi aminteste si apoi am terminat, „Imagineaza-ti ca tu, asa cum esti acum, te reintorci la clasa a doua. Conversatiile pe care le auzi, comportamentul pe care il vezi, lectiile pe care trebuie sa le inveti, ideile exprimate sunt toate de nivelul celor de clasa a doua. In urmatorul an, treci prin aceleasi lucruri, si in urmatorul la fel si celalalt la fel. Din nou si din nou. Cu aceiasi elevi care nu vor sau nu pot sa avanseze. Asta va fi viata ta.”

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Asa deci, cum gandesc eu?

Mult mai repede, cu mai multa acuratete, fac legatura intre mai multe puncte, am mai multa intelegere, vad mai mult si sunt vazuta mai putin decat ceilalti din jurul meu.
Si cu multa, multa rabdare.

Si inca ceva, un IQ de 163 este nefolositor si chiar in detrimentul unei persoane care nu are intelepciunea de a-l folosi corect, disciplina de a-l folosi sau morala ca sa il poata folosi gentil. Personalitatea, disciplina si intelepciunea sunt mai tari decat un IQ de 163… sau nu v-ati intrebat de ce am fost testata cu atata rigurozitate de catre stat?

Din punct de vedere social…. Exceland in singuratatea in care am fost toata viata mea. In mod virtual mereu inteleasa gresit, mereu vazand prin fatada pe care mi-o prezinta cineva…

Intelectual… nimic din ce am incercat nu a fost prea dificil de invatat.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Practic… vad solutii unde oamenii vad doar lucruri pe care nu au nevoie sa le schimbe.
Interactiuni de zi cu zi… pai, cel mai usor as putea sa rezum prin a spune ca vad fatade, stiu de ce sufera ca sa se faca mai importanti si ceea ce au devenit ca rezultat. Foarte, foarte trist. Nu glumesc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri