1 Septembrie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

15 sfaturi frumoase extrase din viata si experienta mai multor femei care au stiu cum sa traiasca mult si frumos. Sa invatam de la ele...

9. “Rasul te mentine sanatos. Poti supravietui vazand in tot umorul. Fa grimase la tristete. Rastoarna mesele la tragedie. Nu poti rade si sa fii manios, nu poti rade si sa te simti trist, nu poti rade si sa fii invidios.”

8. “Vezi-ti de treaba ta si nu manca junk food. Trateaza-i pe toti asa cum ai vrea tu sa fii tratat, munceste mult si iubeste ce faci.”

11. “Incearca sa intelegi ce fel de persoana esti si accepta cine esti; dar daca vrei sa imbunatatesti situatia, schimb-o. Nu pierde din ochi stelele si incearca sa reusesti in ceea ce iti iti doresti sa faci.”

12. “Am avut un mariaj minunat timp de 61 de ani, am fost activa si am dansat toata viata, insa cred ca viata mea este in mainile Domnului.”

13. “Fii bun, nu te plange, doar ridica din pat si fa. Continua sa muncesti, continua sa mergi mai departe si petrece un timp minunat.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

14. “Nu lua lucrurile prea in serios, bucura-te de viata, ce va fi va fi.”

15. “Ma determin sa ies afara in fiecare zi chiar daca doar pentru a ma plimba in jurul blocului. Secretul pentru a ramane tanar este sa continui sa te misti.”

Sursa: www.marieclaire.co.uk/blogs

Foto homepage: Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri