24 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Call for entries!

Inscrierea este deschisa tuturor celor care detin un brand creativ din domeniile: design vestimentar | bijuterie de autor | accesorii | obiect | vintage.

Pentru a te inscrie compleaza formularul de pe www.vforvintage.ro. In cazul colectionarilor de vintage si designerilor de obiect, se trimit detaliile de inscriere la v@vforvintage.ro.

Aplicatia la V for Vintage #17 se face pe baza unui portofoliu de minim 10 piese noi, unice, conform temei editiei.

Tema V for Vintage #17 este Mix&Match: amestecurile neasteptate reprezinta una dintre cele mai importante tendinte de anul acesta, iar V for Vintage va ofera ocazia sa o exploatati in cel mai creativ mod cu putinta.

‘No rules’ devine singura regula pentru aceasta editie, iar mixarea de imprimeuri, culori, texturi, materiale sau stiluri este unealta de care trebuie sa profitati in procesul de creatie si sa dati nastere unor combinatii inedite, vandabile si relevante pentru moda actuala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Apivita România a marcat un nou început ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Detalii si suport pentru inscrieri pe www.vforvintage.ro.

Data limita de inscriere la V for Vintage #17 este 1 Octombrie 2016.

V for Vintage #17 este primul si cel mai mare targ de design romanesc contemporan si cultura vintage, conector al initiativelor locale in materie de design.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri