Te-am ales pe tine. In fiecare clipa din cele 633 de zile, am ales sa te iubesc. Sa te cred. Sa te iert. Sa te accept. Am ales sa stau langa tine chiar si cand vremurile au devenit grele si aproape de nesuportat.

Asa ca am ramas. Am stat mult mai mult decat ar fi trebuit si mult mai mult decat am vrut. Am ignorat familia si prietenii care imi spuneau sa plec, sa ies din asta, sa ma aleg pe mine. Cum sa iti fac tie asa ceva? Credeam ca te ajut, ca te fac bine. Acesta era singurul meu scop din lume: sa te aleg pe tine. M-ai convins incetul cu incetul ca meritam totul. Te meritam pe tine si durerea si alegerea de a alege pe cineva care nu te alege la randul sau niciodata. Nimeni nu ma va alege pe mine, imi spuneai. Eram norocoasa.

Insa astazi este ziua in care am incetat sa te mai aleg pe tine.

Am sters toate pozele cu tine de pe pagina mea de Facebook. Momentele fericite care nu pareau niciodata sa dureze. Ma uitam cum fetele noastre zambitoare dispareau si am plans gandindu-ma cum este posibil sa iubesti si sa urasti pe cineva in acelasi timp. Erau atat de multe amintiri bune amestecate cu rele. Inca erau acolo mult dor si multa dorinta, dar si atat de multa durere. Cantitati insuportabile de durere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Nu mi-am dorit niciodata sa ma opresc din a te alege pe tine. Chiar si cand scriu aceste cuvinte, inima ma doare. Pentru tine. Pentru noi. Pentru ca si tu sa ma alegi in cele din urma pe mine. Si m-am intrebat cat de mult timp se va simti asa. Imi imaginez ca timpul va micsora senzatia de disconfort, va face viata putin mai suportabila.

In fiecare zi in care nu o sa te mai aleg pe tine, o sa incep sa ma aleg pe mine. O sa-mi aleg copii si fotografia mea si cartile mele si scrisul meu. O sa aleg sa imi amintesc ce iubesc in privinta mea si poate o sa incep sa ma indragostesc din nou de viata. Fiecare moment in care nu te aleg pe tine, o sa devin mai puternica. Mai fericita. Mai inteleapta. O sa realizez ca am facut alegerea potrivita si o sa continui sa o fac pana cand o sa gasesc pe cineva nou pe care sa il aleg. Cineva care sa ma iubeasca asa cum merit. Asa cum am meritat intotdeauna, insa niciodata nu am stiut cu adevarat.

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Ziua in care am incetat sa te mai aleg pe tine va fi, intr-o zi, o amintire indepartata. Insa deocamdata, pentru moment, va fi o zi trista, emotionala, si imi doresc sa nu se fi intamplat.

by  Emily Lingenfelser; Sursa: Yourtango.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri