24 Mai 2016 publicat în Lifestyle 182 share-uri

Te-am ales pe tine. In fiecare clipa din cele 633 de zile, am ales sa te iubesc. Sa te cred. Sa te iert. Sa te accept. Am ales sa stau langa tine chiar si cand vremurile au devenit grele si aproape de nesuportat.

Articolul scris de bloggerita Emily Lingenfelser pentru publicatia Your Tango a facut inconjurul internetului, fiind preluat de mai multe site-uri si aparand si pe diverse retele de socializare.

Emily Lingenfelser: Ziua in care am incetat sa te mai aleg pe tine...

via www.yourtango.com

Alegandu-te pe tine, am incetat sa ma mai aleg pe mine.

Te-am ales pe tine. In fiecare clipa din 633 de zile, am ales sa te iubesc. Sa te cred. Sa te iert. Sa te accept.

Foto: KieferPix / Shutterstock.com

Am ales sa stau langa tine chiar si cand vremurile au devenit grele si aproape de nesuportat. Chiar si cand am pierdut aproape tot si am stiut ca ar trebui probabil sa ma opresc, am continuat sa te aleg pe tine.

Poate ca am crezut ca te vei schimba. Ca lucrurile vor deveni mai bune. Poate ca nu am avut pe nimeni altcineva sau am avut o stima de sine incredibil de scazuta. Ceva de care mi-ai reamintit in mod constant. Poate ca am vrut doar sa ma alegi si tu pe mine. Doar o singura data. O data.

Daca plecam, nu aveam nimic. In afara de timp irosit si o inima franta. Asa ca merita, m-am gandit. Mai mult ca sigur ca tu meritai. Am vazut ceva ce nimeni altcineva nu a mai vazut. Doar te cunosteam. Corect?

Insa am ignorat totul. Am respins semnalele de alarma, tot ce nu puteam accepta si toate standardele pe care le-am facut pentru mine. M-am trezit inventand scuze pentru tine, fiind prea intelegatoare. Scobind si indoind si sapand fiecare treapta a drumului.

Alegandu-te pe tine, am inceput sa ma opresc din a ma alege pe mine. Am incetat sa mai aleg lucrurile pe care le iubeam, oamenii pe care ii iubeam. A te alege pe tine imi consuma tot. A fost nevoie de tot ce aveam inauntrul meu pentru a o face. Sa continui sa te iubesc si sa raman in preajma in fiecare zi. M-am pierdut pe mine. Si apoi am inceput sa cred ca nu mai am nicio sansa. A te iubi era singurul lucru pe care il aveam, nu puteam sa renunt si la asta.

Foto homepage: Antonio Guillem / Shutterstock.com


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri