Cand vine vorba despre nunti, sunt atat de multe reguli pe care toata lumea pretinde ca le cunoaste. Cu unele esti deja familiarizata, sa nu porti alb, de exemplu, insa sunt atat multe alte nuante. Dincolo de toate directiile stilistice cu privire la ce sa porti si ce sa nu porti la o nunta, sunt acele actiuni si 'traditii' de onorat, pe care le poti omite fara vreo rea intentie.

Nuntile au devenit mult mai lejere si mai moderne de cand s-au casatorit parintii tai, dar se pare ca unele reguli au ramas neschimbate. Iata cateva greseli pe care unii oaspeti l-au facut, nu dam nume, si pe care tu sa le eviti.

De la bombardarea mirilor cu intrebari, pana la tinuta necorespunzatoare, aceste lucruri pot parea detalii neseminficative, dar nu sunt. Mirilor le pasa suficient de prezenta ta si vor incearca sa faca tot posibilul ca tu si ceilalti sa va simtiti excelent, incearca sa le faci viata mawww.dressbox.ro/i usoara, nu mai complicata.

#1 Uita sa raspunda invitatiei. Planificare nuntii si a receptiei inseamna mult mai mult decat o lista cu invitati. Implica un meniu cu mancaruri si bauturi cat sa acopere numarul de invitati, un numar de locuri unde invitatii se pot aseza. Daca exista cerinte speciale, acestea trebuie pregatite din timp. Orice ar fi, raspunde invitatiei, anunta mirele si mireasa in legatura cu prezenta ta. In cazul in care planurile tale se schimba, contacteaza-i imediat, astfel incat sa fie timp sa faca modificarile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

#2 Aduc invitati care nu au fost anuntati. Daca invitatia precizeaza in mod clar ca poti aduce un oaspete, atunci in tot sensul cuvantului, poti aduce pe cineva. Altfel, daca pe invitatie apare doar numele tau, nu cere tipului simpatic pe care tocmai l-ai intalnit sa te insoteasca. Gaseste o alta oportunitate de a-ti petrece timp cu el si mergi singura la nunta. Si cine stie, oricand te poate invita altcineva la dans.

#3 Aduc cadouri mari. Faptul ca te-ai gandit la un cadou pentru tinerii casatoriti, este un gest enorm, insa nu-l aduce la ceremonie pentru ca nu este locul potrivit. Imagineaza-ti ca orice invitat aduce cate un cadou la biserica sau la restaurant. Tot locul va fi aglomerat de oale, blendere si alte vase de gatit si se va transforma mai degraba intr-un depozit decat intr-o scena de dans. Cel mai potrivit este sa livrezi cadoul la adresa celor doua, a doua zi dupa nunta.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

#4 Aleg o tinuta nepotrivita. Asigura-te ca ai decodificat corect dress code-ul comunicat si incearca sa-l respecti. Daca nunta se va tine intr-un restaurant cochet, atunci se cere, fara dubii, o rochie lunga de seara. In situatia in care invitatia nu precizeaza in mod specific o tinuta, atunci cel mai bine ar fi sa ai in vedere data. Daca nu ai absolut nicio idee despre tinuta de nunta si nici timp necesar sa umbli prin magazine, poti apela la serviciul rochii de inchiriat de la DRESSBOX, care te va scoate din orice dilema vestimentara.

# 5 Cer Dj-ului anumite melodii. Desigur ca DJ-ul a primit instructiuni clare in legatura cu melodiile pentru nunta, insa, poate nu toate sunt pe gustul tau. Nu strica distractia celorlalti invitati, facand presiuni dj-ului sa schimbe muzica. Ar fi de prost gust si deloc pe placul miresei. In cazul in care te simti inconfortabil din cauza muzicii, acela este momentul sa iesi afara si sa iei o gura de aer curat.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Respecta aceste reguli si asigura-te ca nu vei ajunge pe lista neagra a invitatilor de nunta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri