Nu ea depinde de noi, ci noi depindem de ea. Iar daca o pierdem pe ea, suntem pierduti cu totii. Vizionati acest clip care a facut inconjurul internetului si ascultati mesajul puternic transmis de vocea Juliei Roberts:

Natura ne vorbeste mereu, dar preferam sa inchidem ochii. Preferam sa nu ii auzim mesajul si sa auzim in schimb doar ceea ce ne convine. Fara a ne gandi la viitorul planetei, al semenilor nostri si la ceea ce va fi cand noi nu vom mai fi... Exploatam natura si ne folosim de ea pana la epuizare fara a ne gandi ca intr-o zi totul se va intoarce impotriva noastra. Vocea Juliei Roberts transmite un mesaj puternic din partea naturii. Nu ea depinde de noi, ci noi depindem de ea. Si ar trebui sa o iubim mai mult, sa o protejam, sa o salvam inainte de a fi prea tarziu. Fiindca daca o pierdem pe ea, ne pierdem si pe noi.

Vizionati acest clip care a facut inconjurul internetului si ascultati mesajul puternic transmis de vocea Juliei Roberts. Suntem cu totii responsabili pentru ceea ce se intampla cu NATURA!

Natura vorbeste... Care este mesajul pe care il transmite catre Umanitate?

"Unii imi spun natura. Altii imi spun mama natura. Am fost aici de peste 4, 5 miliarde de ani. De 22, 500 ori mai mult ca tine. Nu am nevoie neaparat de oameni, dar oamenii au nevoie de mine. Da, viitorul tau depinde de mine. Cand eu prosper, tu prosperi. Cand eu ma cutremur, si tu te cutremuri. Sau mai rau. Dar am fost aici de eoni. Am hranit specii mai mari decat tine. Si am infometat specii mai mari decat tine. Oceanele mele. Solurile mele. Raurile mele curgatoare. Padurile mele. Toate acestea te pot accepta. Sau parasi. Cum alegi sa traiesti in fiecare zi indiferent daca ma apreciezi sau ma ignori nu conteaza pentru mine. Intr-un fel… Sau altul… Actiunile tale vor determina soarta ta, nu a mea. Eu sunt natura. Voi merge mai departe. Eu sunt pregatita sa evoluez. Tu esti? NATURA NU ARE NEVOIE DE OAMENI. OAMENII AU NEVOIE DE NATURA."

Foto homepage: Oleg Gekman / Shutterstok.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri