5 lucruri pe care le facem zilnic si care ne impiedica sa fim fericiti

12:03, 28 Martie 2016 publicat în Lifestyle834 share-uri

Se intampla de nenumarate ori sa ne sabotam propria fericire, avand anumite comportamente sau alegeri paguboase. Iata ce anume te poate impiedica sa savurezi cu adevarat viata:

4. Ne comparam unii cu ceilalti

“Nu te compara cu nimeni din aceasta lume, pentru ca daca o faci, te jignesti pe tine.” – Bill Gates

Intotdeauna cineva va avea mai mult, iar altcineva mai putin, cineva va avea o viata mai palpitanta, iar altcineva o viata mai monotona. Intotdeauna a fost asa, insa in loc sa ne comparam cu cei din jur, ar trebui sa ne multumim cu ceea ce ne-a oferit viata si sa fim fericiti cu ceea ce suntem si unde am ajuns. In plus, oamenii eminamente buni, care sunt fericiti cu atat cat au (indiferent ce inseamna acest lucru), au capacitatea de a se bucura sincer pentru lucrurile bune care li se intampla altora.

Citeste si:
370.000 de PET-uri și 160.000 litri de ulei uzat, colectați în...
370.000 de PET-uri și 160.000...

5. Procrastinam

“Calatoria de 1000 de mile incepe cu un singur pas.” - Laozi

Suntem foarte buni la tinut lectii, insa cand vine vorba sa le punem si in practica, atunci le amanam la nesfarsit. Nu trebuie niciodata sa uitam ce visuri si aspiratii ne anima si ca nu le putem implini decat daca muncim pentru ele. Nu intr-un viitor incert, ci incepand chiar din acest moment. Fericirea si implinirea se ating doar daca esti pregatit de actiune, aici si acum.

Citeste si:
Nestlé România și Junior Achievement ajută 400 de tineri de liceu...
Nestlé România și Junior...

de Ramona A.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri