28 Martie 2016 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Foarte multe dintre persoanele care au aceste daruri, nici macar nu stiu ca le poseda. Aceste abilitati ne influenteaza vietile in moduri puternice si uneori ne fac sa ne simtim straini de ceilalti oameni, care nu par sa experimenteze aceste trairi si nu ne pot intelege. Nu este nimic in neregula cu tine – calrsimtirea si empatia sunt doua dintre cele mai raspandite daruri spirituale. Iata cum se manifesta ele in vietile noastre si de ce este bine sa le intelegem.

Trasaturile persoanelor care poseda darul metafizic Clarsimtirea

Foto: Flickr

- Ai o sensibilitate crescuta fata de locuri. Simti energia locurilor si aceasta iti influenteaza emotiile. De exemplu, intr-o cafenea ai sa alegi nu primul loc pe care il vezi liber, ci acela care iti transmite cea mai buna energie.

- Spatiile aglomerate iti produc dureri de cap, simti agitatie sau alte tulburari fizice.

- Daca mergi in locuri unde au avut loc violente, boli, sau tristete, simti puternice schimbari ale starii emotionale, direct proportional cu cele ce s-au intamplat. Este posibil sa ai si dureri de cap.

- Mai mult decat atat, respingi foarte tare ideea de a merge in astfel de locuri, ceea ce pentru oamenii din jur pare nerezonabil uneori. Ajungi sa ai si sentimente de panica daca trebuie sa mergi in astfel de locuri.

- Poti simti prezenta spiritelor, dar nu intelegi de unde ai aceste senzatii – simti „ceva ciudat” in locurile unde s-ar putea afla spirite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

- Poti sa simti emotiile celorlalti oameni, doar atingandu-le lucrurile.

- Daca patrunzi in casa altcuiva, emotiile tale se schimba in mod inexplicabil.

- Te gandesti la cineva care nu este aproape de tine si apoi, in mod inexplicabil ii simti emotiile.

- Te gandesti la cineva care nu este in preajma ta si stii ca i se va intampla ceva bun sau ceva rau. Daca nu posezi si darul clarviziunii, nu vei sti ce fel de eveniment va fi, vei simti doar emotiile acelei persoane, emotii asociate cu intamplarea.

- Ai talentul vindecarii. Imbratisezi pe cineva, sau vorbesti cu cineva la telefon si brusc, starea acestora se schimba in bine. Alte ori se intampla ca doar gandindu-se la tine, alte persoane sa se simta mai bine.

- Poti simti durerea celorlalti oameni, chiar si unde este localizata aceasta durere. Uneori vei lua asupra ta acea durere.

Daca sunt recunoscute si folosite in mod constient, aceste daruri se pot manifesta in mod pozitiv atat pentru tine, cat si pentru ceilalti. Empatii si clarsimtitorii sunt vindecatorii acestei lumi. Societatea are nevoie de acesti oameni. Aceste daruri servesc unui scop cu mult mai maret decat cel personal.

Uneori, toate simtamintele asociate cu aceste capacitati metafizice sunt coplesitoare si greu de indurat de catre o astfel de persoana ultra-sensibila, dar de aceea este atat de important ca toti cei care se recunosc in aceste categorii sa se informeze si sa gaseasca modalitatile prin care se pot folosi in mod coerent de darul pe care il au.

Intrebari esentiale pe care sa ti le pui daca brusc simti agitatie, teama, anxietate, palmele iti transpira, tristete:

Este acest sentiment al meu? Daca nu este al meu, al cui nume imi apare in minte?

La ce ma gandeam fix inainte sa am acest sentiment?

La cine ma gandeam inainte sa am acest sentiment?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri