Din punctul meu de vedere, fiecare barbat ar trebui sa aiba o eroina care sa simbolizeze acea femeie speciala din viata sa. - Austin Blood

Austin Blood este psiholog, autor si expert in relatiile de cuplu. In articolele sale si in lecturile publice, Austin aduce un adevarat omagiu feminitatii si iubirii adevarate. Iata ce frumos scrie intr-un editorial pentru Huffington Post:

„Cea mai minunata femeie pe care am avut placerea sa o intalnesc si sa o cunosc este chiar mama copiilor mei. De-alungul vietii noastre petrecute impreuna, am obișnuit sa o numesc SuperGirl. Din punctul meu de vedere, fiecare barbat in viata ar trebui sa aiba o eroina care sa simbolizeze acea femeie speciala din viata sa. Nu imi pasa daca e SuperFata, Femeie Minune sau Femeia Liliac… statutul de superfemeie li se potriveste, fiindca femeile au puteri speciale. Altfel tu cum iti explici capacitatea ei de a vedea cu raze-x, dincolo de porcariile barbatilor? Sau cum iti explici ca femeile sunt capabile sa faca mai multe lucruri de-o data cu o precizie mai mare decat a unui robotician de la Fabrica Ferrari? Am spus-o si ma repet: Barbatilor le place sa glumeasca despre faptul ca femeile ar fi sexul slab, dar gluma ne priveste pe noi, camarazi. Nu exista prea multi oameni in viata care sa fie in stare sa administreze un camin, sa aiba un venit si sa jongleze printre responsabilitati cu acel nivel de competenta cu care o femeie reuseste sa faca acest lucru.”

O postare a lui Austin Blood pe pagina lui de Facebook, a ajuns sa fie cunoscuta in toata lumea si sa reprezinte o forma de incurajare pentru orice femeie.

Foto: Pixabay

Austin Blood: 10 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie

1. Toata lumea, cand se apleaca, face colacei pe abdomen.


2.
Cand cineva iti spune ca esti frumoasa, crede acea persoana, nu te minte.

3. Cu totii ne trezim uneori cu un gust amar…

4. Pentru fiecare femeie nefericita cu particularitatile ei, exista o alta femeie care si-ar dori sa le aiba.

5. CU SIGURANTA ar trebui sa ai mai multa incredere in tine. Si daca te-ai vedea in felul cum ceilalti te vad, cu siguranta ar fi asa.

6. Nu cauta un barbat care sa te salveze. Fii tu capabila sa te salvezi.

Foto: Pixabay


7.
Este O.K. sa nu iti iubesti fiecare particica a corpului… dar nu ar trebui sa te simti asa.


8.
Cu totii avem acel prieten care pare sa le aiba pe toate. Acea femeie cu viata perfecta. Ei bine, s-ar putea sa fii chiar tu acea femeie pentru altcineva.


9.
Tu ar trebui sa fii o prioritate pentru cineva, nu o optiune, nu planu B, nu ultima solutie.

10. Esti femeie. Si acest singur lucru te face din start o fiinta remarcabila.

Iti recomandam si: OSHO: Barbatul a fost foarte inuman in ceea ce le priveste pe femei

Cea mai puternica poezie pentru femei: O FEMEIE AR TREBUI SA AIBA...

Foto homepage: Flickr/ Latina Power


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri