24 Februarie 2009 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Trebuie neaparat sa te intalnesti cu ocazia sarbatorii Dragobetelor cu persona iubita daca doresti sa pastrezi dragostea acesteia nestirbita pentru intreg anul. In aceasta zi, lacrimile nu-si au rostul pe obrazul unei persoane de sex feminin asa ca stergeti-le. Despre persoanele care plang de Dragobete se crede ca vor avea si alte suparari in timpul anului.

-Este interzis sa sacrificati animale in aceasta zi, caci uniunile simbolice facute in aceasta zi isi pierd din putere.

Superstitii urbane

-Daca primesti flori de Dragobete inseamna ca o sa fii iubita cu patima pe parcursul intregului an.

-Daca primesti in schimb o floare in ghiveci, se spune ca dragostea celui care ti-a daruit-o va prinde radacini trainice, la fel ca planta.

-Trebuie neaparat sa te intalnesti cu ocazia sarbatorii Dragobetelor cu persona iubita daca doresti sa pastrezi dragostea acesteia nestirbita pentru intreg anul.

-Se crede ca cei care nu se distreaza in aceasta zi sau cei care nu se intalnesc cu o persona de sex opus se vor simti singuri pe tot parcursul anului.

-In aceasta zi, lacrimile nu-si au rostul pe obrazul unei persoane de sex feminin asa ca stergeti-le. Despre persoanele care plang in aceasta zi se crede ca vor avea si alte suparari in timpul anului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri