Dolores Cannon: Traim cele mai interesante timpuri din istoria Universului! Pamantul trece printr-o transformare majora

30 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 2908 share-uri

Pamantul trece printr-o transformare majora, mai este de parere Dolores Cannon, si este o schimbare fara precedent, una care nu a mai avut loc inainte pe Pamant. Iar Sufletele Voluntare au venit sa ne ajute.

Dolores Cannon are o cariera impresionanta de peste 40 de ani, timp in care a publicat peste 17 carti si a tinut mii de sedinte de hipnoterapie regresiva. In cartile ei, Dolores atinge subiecte precum vieti anterioare, vindecarea prin energie, viata pe alte planete, extraterestri. Intr-una din cartile ei recente “The Three Waves of Volunteers and The New Earth” (Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant), Dolores abordeaza o teorie indrazneata si interesanta, care desi pentru unii poate parea fictiune, pentru altii este revelatoare si plina de sens si adevar.

Cartea se bazeaza pe concluziile la care autoarea a ajuns dupa sedintele sale de hipnoza regresiva cu mii de persoane. Tehnica ei de hipnoza este una speciala si inovatoare numita „hipnoza quantum”sau „terapie hipnotica de vindecare quantum”. In timpul sedintelor, Dolores isi hipnotizeaza clientii permitandu-le acestora sa intre intr-o stare a super-constiintei sau a constiintei colective. Este una din cele mai profunde transe hipnotice pe care le poate experimenta cineva si pe care multi hipnoterapeuti o evita deoarece in aceasta stare pot avea loc „lucruri ciudate”.

Concluziile si rezultatele muncii sale sunt cu adevarat uimitoare. De-a lungul anilor de hipnoza quantum, Dolores a constat o oarecare corelatie intre sedintele clientilor sai, hipnoterapeutul ajungand la concluzia ca multi dintre clientii sai se afla pentru prima oara pe Pamant si ca nu s-au mai reincarnat pe aceasta planeta intr-o viata anterioara. “Am inceput sa descopar ca nu s-au mai reincarnat pe pamant inainte si au venit direct de la Dumnezeu, de la Sursa, de pe alte planete, din alte dimensiuni, unde erau fiinte de lumina”, declara Dolores intr-un interviu acordat publicatiei The Edge.

Asa-zisi “voluntari” sunt de fapt suflete care s-au intrupat pentru prima oara pe Pamant, ele venind in “valuri” pe aceasta planeta:

1. Primul val: Aceste suflete voluntare care au ales sa se reincarneze pe Pamant au astazi intre 40-60 de ani. Ele tolereaza cu greu violenta, mania si ura pe care le experimenteaza pe pamant si le-a fost greu sa se adapteze vietii umane. Multi dintre ei au incercat sa se sinucida.

2. Al doilea val: Acesti voluntari au acum intre 20-30 de ani si se simt confortabil cu trupurile lor si cu ceea ce sunt ca fiinte umane. Ei sunt un fel de “semnale” de energie si ii influenteaza pe ceilalti doar aflandu-se in preajma lor.

3. Al Treilea Val: Al III-lea val este reprezentat de noii copii, o parte dintre acestia fiind acum adolescenti. Ei detin toata cunoasterea necesara pentru a putea exista pe planeta dupa ce va avea loc Marea Transformare si shiftul dimensional. Aceste suflete voluntare au un AND mult mai avansat, insa adesea nu sunt intelese corespunzator.
 

Ce si cine sunt Sufletele Voluntare?

Ce sunt insa de fapt acesti “Voluntari”, aceste suflete migratoare? In viziunea lui Dolores Cannon sunt de fapt suflete care calatoresc de pe alte planete si din alte dimensiuni si care au ales in mod deliberat sa ajute planeta Pamant in acest moment, reincarnandu-se pentru prima oara pe Pamant. Ele au o vibratie mai inalta decat sufletele care inhabiteaza actualmente Pamantul, insa nu detin nicio amintire sau un indiciu al scopului pentru care au venit aici. “Ele vor schimba istoria doar prin faptul ca se afla aici”, este de parere Dolores. Grupul acesta de suflete detine insa un anumit timp de energie. Ele trebuie sa o proiecteze aici pe pamant, pentru a-i creste vibratia. Este o energie a iubirii care va schimba perceptii si conceptii aici pe pamant.

“Sufletele care si-au petrecut multe vieti reincarcandu-se pe Pamant sunt prinse intr-un ciclu karmic, repetand aceleasi patternuri de greseli si lectii, ceea ce va duce in final la distrugerea planetei. De aceea au fost chemate pe Pamant aceste suflete mai pure: pentru a curata si a creste vibratia planetei.”

Exista o lege a Universului pe care aceste suflete reincarnate pentru prima oara pe pamant trebuie sa o respecte: Legea Non-Interventiei. Pamantul reprezinta una dintre acele planete-civilizatii carora le-a fost dat Liber Arbitru, iar in fiintele umane este prezenta dualitatea. De fapt este totul o chestiune de alegere, iar aceste suflete superioare, cu o vibratie inalta, nu pot interveni in dezvoltarea si evolutia unei civilizatii. Ele pot doar ajuta sau sustine, insa nu au dreptul de a interveni in mod direct. “Tocmai fiindca nu pot interveni din exterior, explica Dolores pentru The Edge magazine, au considerat ca poate pot influenta din interior”. Aceasta este explicatia pentru care aceste suflete au ales benevol sa vina pe Pamant.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri