Dolores Cannon: Traim cele mai interesante timpuri din istoria Universului! Pamantul trece printr-o transformare majora

30 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 2908 share-uri

Pamantul trece printr-o transformare majora, mai este de parere Dolores Cannon, si este o schimbare fara precedent, una care nu a mai avut loc inainte pe Pamant. Iar Sufletele Voluntare au venit sa ne ajute.

De ce au ales Sufletele Voluntare sa se reincarneze chiar pe planeta Pamant?

Calatoriile hipnotice regresive ale clientilor lui Dolores i-au oferit acesteia raspunsul dorit: Pamantul este una din cele mai dense planete din univers. “Un suflet care se incarneaza aici este considerat curajos deoarece viata pe pamant este o experienta foarte provocatoare in special pentru suflete venind din taramuri sau planete de o vibratie mai inalta”. Ele au auzit insa chemarea universului si au ales sa ii raspunda…
 

Se pare ca fiinta umana a poluat planeta cu o vibratie atat de densa incat ameninta supravietuirea planetei ca intreg. Iar daca planeta Pamant se va distruge, acest lucru se va reverbera in Univers (efectul Ripple sau efectul de unda), afectand intreg universul si fiintele care il populeaza. Nimeni nu isi doreste acest lucru si tocmai de aceea a fost initiata o chemare de ajutor pentru a ajuta Pamantul.

Pamantul trece printr-o transformare majora. Traim in cele mai importante momente din istoria Universului

Pamantul trece printr-o transformare majora, mai este de parere Dolores. Este o schimbare fara precedent, una care nu a mai avut loc inainte. Este pentru prima oara cand o intreaga planeta isi schimba vibratia intr-o noua frecventa dimensionala (desi la nivel de grup de suflete a mai fost experimentat acest lucru – vezi civilizatia maiasilor), iar universul este invitat sa ia parte la acest spectacol de dimensiuni fabuloase.

Conform publicatiei thespiritscience.net, ne pregatim sa trecem la un alt nivel al constiintei. “Ne mutam intr-o noua frecventa, o noua dimensiune unde va fi Noul Pamant si va fi extrem de frumos. L-au descris in cartile sfinte – culorile frumoase, unde totul este dragoste totala.”

“Cel mai important lucru este ca traim in cel mai important moment din istoria Universului si este foarte important sa fim aici acum. Sunt mii de suflete care vor sa experimenteze asta – chiar daca pot fi aici pentru doar cateva ore. Ele spun ca si daca ar fi sa se nasca si sa moara imediat, pot sa spuna “am fost aici cand s-a intamplat”. Atat de important este acest moment pentru intreg Universul. Asa ca traiesti intr-o perioada minunata care nu se va mai repeta niciodata”, conchidea Dolores in interviul pentru The Edge.

Absolut interesant si fascinat, prin sesiunile regresive cu clientii ei, Dolores a descoperit ca mai multe civilizatii au fost distruse in trecut, precum civilizatia pierduta a Atlantidei. “De fiecare data cand oamenii si-au folosit energia in mod gresit si nu au putut sa o controleze, au trebuit sa se opreasca. Si de fiecare data, totul a fost restabilit pe pamant. Civilizatia s-a intors la stadiile primare si a inceput totul din nou. De aceea, nu vor sa se intample si de data aceasta la fel. Nu vor sa o ia de la inceput cu planeta. Nu vor ca viata sa inceapa pentru umanitate inca o data”.

Dolores sustine ca a aflat prin intermediul unei sedinte de hipoterapie regresiva motivul pentru care Atlantida a fost distrusa. A fost distrusa fiindca oamenii si-au folosit in mod gresit cunostintele. Pe vremea Atlantidei existau oameni de stiinta. Acestia au utilizat gresit notiunea de “Materie Intunecata” si au facut experimente care ar fi putut distruge intreaga planeta, la fel cum oamenii de stiinta de astazi jongleaza gresit cu notiunea de “Anti-materie”. Civilizatia Atlantidei a fost insa oprita pentru a nu ajunge in punctul in care experimentele sale distructive sa distruga pamantul si sa reverbereze in intreg universul, afectandu-l. Dar a avut loc o distrugere… distrugerea Atlantidei. Pentru a salva intregul, o parte a fost lasata sa se distruga.

Referinte:

www.edgemagazine.net/2011/08/the-three-waves-of-volunteers-part-one-with-dolores-cannon/

www.edgemagazine.net/2011/08/the-three-waves-of-volunteers-part-two-with-dolores-cannon/

www.collective-evolution.com/2014/02/19/we-are-living-in-the-most-important-time-in-the-history-of-the-universe-dolores-cannon-discusses-our-current-paradigm/

thespiritscience.net/2015/09/07/Dolores-cannon-thinks-we-are-living-in-the-most-important-time-in-the-history-of-the-universe-heres-why/

https://www.hollowearth5d.com/blog/2012/07/26/the-three-waves-of-volunteers-and-the-new-earth-dolores-cannon/#.VjId4G6_Pct

https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_consciousuniverse406.htm

Daca va intereseaza subiectul si vreti sa cititi mai mult pe aceasta tema, va recomandam cartea lui Dolores Cannon - "The Three Waves of Volunteers and the New Earth".

Mai puteti achizitiona cartea si de pe elefant.ro.

Foto fr si main: By NASA images /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri