30 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 21 share-uri

La un an de la deschiderea showroom-ului si lansarea oficiala a brand-ului GINA CAS, tanarul designer vestimentar face cunoscuta cea de-a cincea colectie: LUDIC.

Cele 19 tinute au fost lansate online, pe pagina oficiala de facebook a Ginei Cas: “Avand in vedere colaborarea recenta cu Daniel Dobre pentru colectia X2, care a avut parte si de o prezentare in luna septembrie, am hotarat ca LUDIC sa fie lansata online”, a explicat designerul.

LUDIC este o colectie din neopren , creata pentru sezonul toamna-iarna, care urmareste transpunerea artei in vestimentatie prin abordarea unor directii de creatie diferite de cele conventionale. Aceasta face parte din seria creatiilor vestimentare conceptuale, gandite special pentru scena si lumea artistica, dar si pentru barbati si femei cu un stil propriu bine definit, iesit din tipare, avangardist. Plecand de la doua dimensiuni diferite ale timpului, colectia aduce in prim-plan inocenta si reveria copilariei din timpul trecut…si proiectia viitorului, prin impredictibilitatea formelor aerodinamice dispuse simetric si asimetric.

Caracterul LUDIC dat de cromatica indrazneata, cat si abordarea futuristica a compozitiei de linii si forme sunt elementele directoare ale colectiei. Aceasta propune rememorarea momentelor din copilarie, evadarea din cotidian, atingerea perfectiunii si plasmuirea viitorului prin ochii copilului sincer, inocent si senin, toate prin trairea in prezent a bucuriei de a purta o haina unica, nonconformista.

Din luna Octombrie a anului trecut si pana acum, Gina Cas (24) a reusit sa lanseze 4 colectii vestimentare: “Arrrmy”, “STAR”, “X2” si “LUDIC”, dar si un nou concept de prezentare, cel al Fashion Flashmob-urilor, defilari spontane pe care le-a organizat in Centrul Vechi – “Black by Gina Cas”, pe Bulevardul Magheru – “Magheru Catwalk” si in Parcul Herastrau – “Best Of Gina Cas”. Designerul vestimentar este absolvent al Facultatii de Arte Decorative si Design si al Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri