9 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 102 share-uri

Medicul Mark Sandomirsky, doctor in stiinte medicale si psihiatru, isi sfatuieste pacientii sa foloseasca o tehnica foarte simpla pentru a scapa de stres.

Cauzele si efectele stresului variaza si oamenii il experimenteaza in diverse feluri. Dupa ce am fost supusi stresului, ramanem cu o senzatie de durere in anumite parti ale corpului.

Astfel, psiho-reflexologia ne poate ajuta mult. Corpul are un punct anti-stres pe care majoritatea dintre noi nu il cunoastem.

In cultura chineza, acest punct este cunoscut din antichitate si este denumit Shen Men sau Poarta Raiului. Daca masam aceasta zona, reusim sa aducem o "energie celesta" in intreg corpul. Shen Men este un punct miraculos care iti intareste sanatatea in ansamblu, creste energia si scade stresul.

Foto: Shutterstock.com

Acest punct de acupunctura reduce inflamatiile si adictia, iar masajul acestuia elimina durerea din orice parte a corpului. Shen men sau Poarta Raiului este localizat in centrul partii superioare a urechii externe - foseta triunghiulara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest


Dr. Sandomirsky sfatuieste:

- Folositi un betisor de urechi (puteti sa va folosesti insa si degetele) si apasati acest punct, masand usor. Respirati profund.

- Apoi ascultati-va atent corpul.

- Continuati sa respirati profund.

- Cand inspirati, priviti la stanga si cand expirati, priviti la dreapta.

- Veti simti cum corpul vostru se calmeaza.

Maseaza Shen Men ori de cate ori simti stres si inainte sa mergi la culcare.

Acest video iti arata cum poti sa gasesti cu precizie punctul Shen Men:

Iti recomandam si:

Secretul antic al TINERETII FARA BATRANETE: 5 exercitii tibetane pe care le poate face oricine

O idee de articol via www.healthyfoodhouse.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri