Numele lui Eckhart Tolle nu iti apare in viata intamplator, ci pentru ca aveai nevoie sa afli o noua perspectiva asupra vietii si suferintei.

15. Dragostea nu o gasesti in afara ta

„Drgoastea este o stare de a fi. Dragostea ta nu este in exterior, este adanca in tine. Nu o poti parasi niciodata si nu te poate parasi niciodata.

16. Cu cat te concentrezi mai mult asupra negativului, cu atat mai mult mintea ta devine obsedata de lucruri negative

„Oamenii au tendinta de a se concentra mai mult asupra lucrurilor negative decat asupra lucrurilor pozitive. Si atunci mintea devine obsedata de ganduri negative, pline de judecata, vina, anxietate produse de ganduri despre viitor si asa mai departe.”

17.

Foto: Shutterstock.com, peisaj, seara, liniste

18. Cand te plangi, te transformi intr-o victima

“A te plange inseamna nonacceptare a “ceea ce este”. Si inconstient, acest gest poarta cu sine o incarcatura negative neconstientizata. Cand te plangi, te transformi intr-o victim. Dar cand vorbesti depre ceea ce ti se intampla, fara a te victimiza, detii controlul. Schimba situatia vorbind daca este necesar sau posibil; iesi din acea situatie sau accept-o. Orice altceva este nebunie”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

19. Exclusivitatea nu este dragostea lui Dumnezeu, este dragostea ego-ului.

"Iubirea nu este selectiva, asa cum lumina soarelui nu este selectiva. Nu face ca doar o persoana sa fie mai speciala. Nu este exclusiva. Exclusivitatea nu este dragostea lui Dumnezeu, ci dragostea egoului. Totusi, sigur ca intensitatea cu care simtim iubirea adevarata, difera.

Poate ca o persoana iti reflecta iubirea mai bine decat altele si daca acea persoana simte la fel fata de tine, ai putea spune ca te afli intr-o relatie romantica cu acea persoana. Dar legatura care este intre tine si acea persoana este aceeasi pe care o ai fata de paersoana care sta langa tine in autobuz, sau intre tine si o pasare sau un copac. Doar ca intensitatea cu care simti acest lucru, difera."

20. Traieste autentic!

"Interactiunile umane autentice devin imposibile atunci cand joci un rol."

Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Împreună în arte și simțiri TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

"Sa traiesti in concordanta cu o imagine pe care o ai despre tine, sau pe care ceilalti o au despre tine inseamna sa traiesti neautentic."

Citeste mai departe>>> 27 de lectii de viata importante de la Eckhart Tolle


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri