Numele lui Eckhart Tolle nu iti apare in viata intamplator, ci pentru ca aveai nevoie sa afli o noua perspectiva asupra vietii si suferintei.

21. Cautarea este antiteza fericirii

"Nu cauta fericirea. Daca o vei cauta, nu o vei gasi, pentru ca antiteza fericirii este cautarea."

22.

23. Ceea ce dai, primesti

"Ceea ce faci celorlalti, iti faci tie insuti."

24. Actiunea este mai buna decat non-actiunea

"Orice actiune este mai buna decat non-actiunea, daca esti blocat/a intr-o situatie de mai mult timp. Daca este o greseala, cel putin ai invatat ceva si in acest caz, nu mai este o greseala. Daca ramai blocat/a in acea situatie, nu ai invatat nimic."

25. Daca fantana este curata si exteriorul devine curat

"Daca reusesti sa te cureti in interior, exteriorul se va aranja la randul sau. Prima realitate este interioara, a doua realitate este exterioara."

26. Mintea este un instrument remarcabil, daca este folosit cum trebuie

"Mintea este un instrument remarcabil, daca este folosit cum trebuie. Folosita gresit, devine distructiva. Ca sa spun mai simplu, nu inseamna ca tu iti folosesti mintea gresit, de cele mai multe ori nu o folosesti. Ea te foloseste pe tine. Aceasta este boala. Crezi ca tu esti mintea ta. Dar este o deziluzie. Instrumentul te-a capturat."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

27. Ingrijorarea este o pierdere de timp

Crezi ca e necesar sa te ingrijorezi cu privire la ceva, dar nu iti serveste la nimic…

de Julia S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri