12:03, 13 Martie 2015 publicat în Lifestyle 283 share-uri

Secretele dragostei sunt cele care ne fac sa ne-o dorim din ce in ce mai mult. Sunt cele care ne fac sa intelegem ce inseamna sa iubesti cu adevarat pe cineva si cat de importanta este dragostea in viata noastra.

Ce e dragostea si de ce avem nevoie de dragoste?

Oare ce ar fi omenirea fara dragoste?

Citeste si:
Cum să vindeci și să îmblânzești o minte perfecționistă
Cum să vindeci și să...

Cu ce senzatie asemanam dragostea si cum putem sa o definim?

Unii spun ca dragostea se simte si nu se exprima in cuvinte. Altii ar spune ca dragostea e simpla si ca o putem descrie in doar doua cuvinte.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

foto: cheile iubirii, shutterstock

Ba ca dragostea e oarba si nu te mai lasa sa vezi ce se intampla in jurul tau, ba ca te trezeste la viata si incepi sa traiesti cu adevarat doar atunci cand iubesti.

Secretele dragostei sunt multe, insa ele se lasa descoperite pe parcurs si nu uita niciodata sa pastreze urma de mister ce o face mereu atat de interesanta si de pretioasa.

1. Avem nevoie de dragoste

In aceasta lume care se afla intr-o continua dezvoltare si intr-o continua miscare tindem sa uitam ce este dragostea si sa ne incapatanam sa credem ca nu mai avem nevoie de dragoste. Ne izolam in munca sau ne inchidem intr-o lume a noastra unde credem ca vom fi mereu in siguranta.

Dar noi am fost creati pentru a trai in comuniune, pentru a dezvolta relatii si pentru a ne impartasi sentimentele unul altuia.

Dragostea este cea care ne apropie.

2. Dragostea inseamna schimbare

Se spune ca in dragoste, ca si in razboi, este permis orice. Dragostea poate sparge bariere, poate muta munti, poate schimba idei, poate schimba oameni, poate schimba natiuni intregi.

Trebuie doar sa ii dam voie sa intre in viata noastra si sa o simtim cu fiecare particica a sufletului nostru.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri