O femeie de succes este in primul rand o femeie in adevaratul sens al cuvantului, o femeie care se iubeste si se apreciaza pentru ceea ce este ea cu adevarat, Diane von Furstenberg ne ofera cateva sfaturi utile in lunga bataile a vietii.

"Foloseste-ti creierul, simtul comun si nu te transforma in obiectul nimani. Felul in care arati este important, dar cine esti tu cu adevarat, cum gandesti, este de fapt ceea ce ai sa devii si ceea ce ai sa arati." - Diane von Furstenberg

Iubeste-te mai mult decat ar putea sa o faca cineva vreodata, pentru ca nimeni nu va putea sa te iubeasca neconditionat. Nimeni nu te va cunoaste asa de bine cum o vei face tu, nimeni nu va sti ce este bine si ce este rau pentru tine, asa ca iubeste-te si nu lasa pe nimeni sa distruga asta.

foto: Diane von Furstenberg, Shutterstock

"Procesul de imbatranire iese de sub control. Totusi, cum te descurci cu el, depinde doar de tine." - Diane von Furstenberg

Acum trebuie sa te accepti asa cum esti. Sa iti accepti defectele, sa iti accepti calitatile, sa le recunosti si sa le infloresti. Accepta ce se intampla cu tine, ce se intampla in viata ta si asuma-ti tot ceea ce faci.
Depinde doar de tine cum decurg lucrurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri