13 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 63 share-uri

Afla in ce faza se afla luna atunci cand te-ai nascut si descopera lucruri inedite despre personalitatea ta, despre menirea ta in viata si in societate, despre destinul tau.

Ultimul patrar in crestere

Foto: Ultimul patrar in crestere, Shutterstock

Fiindca marele tau har este acela de a comunica, iti doresti sa impartasesti si sa dai mai departe din cunostintele si informatiile tale. Iti doresti ca ceilalti sa poata beneficia de lucrurile pe care le-ai invatat prin prisma experientelor tale si iti asumi adesea rolul de profesor. In acelasi timp, poti fi ceea ce iti doresti sa fii si, atata timp cat crezi in telurile si in visurile tale, le poti atinge. Ai insa tendinta de a fi usor radicala si de a nu accepta sub nicio forma compromisurile. Iti sustii punctul de vedere pana in panzele albe si uneori nu poti reconcilia propriile viziuni cu nevoile si viziunile celorlaltii. Ai nevoie sa fii putin mai relaxata si mai deschisa in privinta lucrurilor si a posibilitatilor. Foarte posibil ca implinirea adevarata sa apara mai tarziu in viata ta, dupa 50 de ani. Atunci vei atinge cel mai inalt sentiment de satisfactie si implinire din viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

 Ultimul patrar

Foto: Ultimul patrar, faza luna via Shutterstock

Ultimul patrar este faza lunii pe care astrologii o asociaza planetei Saturn, care construieste, si planetei Uranus, care transforma esenta vietii. Prin urmare, ai un dar aparte, darul empatiei. Datorita intelegerii tale profunde si pline de responsabilitate asupra lucrurilor, ai totodata si darul de a-i putea consilia si de a-i ajuta pe ceilalti prin sfaturi. Tu esti genul de persoana care il calauzeste pe ceilalti in a-si organiza vietile, a-si rezolva problemele sau a-si pune ordine in ganduri, insa uneori esti pusa in situatia de a-ti restructura si propria realitate. Totodata ai tendinta de a fi o persoana idealista si de a te retrage ocazional in propria lume. Uneori ai nevoie de timp, spatiu pentru a putea accede catre adevaratul eu. Aceasta faza a lunii este pusa in legatura de catre astrologi cu Saturn, care construieste, si cu Uranus, care transforma esenta vietii. Esti o persoana nonconformista si nu suporti sa fii presata sau sa ti se impuna sa te conformezi. Atunci cand esti nevoita sa faci acest lucru, te revolti si devii necooperanta fata de ceilalti. Sub aceasta faza a lunii sunt nascuti si multi revolutionari, rebeli sau lideri politici radicali.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ultimul patrar in descrestere

Foto: Ultimul patrar in descrestere, Shutterstock

Este o faza a lunii care predispune catre meditatie, contemplatie, introspectie. Este o faza a calatoriilor: calatorii catre inauntru, calatorii in trecut, calatorii care pregatesc si fac loc viitoruui. Adesea, persoanele nascute sub aceasta faza a lunii au abilitati speciale, extrasenzoriale si pot vedea lucruri care scapa celorlalti. Ai o intelepciune innascuta, dar si capacitatea de a putea vedea latura mistica a lucrurilor. Crezi in spiritualitate si ai o viata interioara efervescenta si bogata. Aceasta faza a lunii este si una provocatoare si vine la pachet cu anumite lectii karmice pe care trebuie sa ti le asumi in aceasta viata. In consecinta, multe dintre experientele tale de viata sunt despre inceputuri, sfarsituri, treceri, schimbari, cicluri, transformari, continuari si finalizari a unor cicluri mai vechi. Provocarea ta este aceea de a te detasa de trecut si de a trai in prezent pentru a-ti construi viitorul asa cum ti-l doresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri