23 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Vara este unul dintre anotimpurile preferate de romani pentru vacante. Plaje infinite, nisip fin si auriu, soare arzator, apa turcoaz, ce poate fi mai frumos decat o vacanta la mare. Si pentru ca ofertele sunt multe, variate si atractive iata un top al celor mai cautate destinatii de vacanta pentru acest sezon.

De bifat sunt si atractiile istorice ale statiunii: centrul istoric Kaleiçi, zidurile orasului, turnul Hidirlik, Poarta lui Adrian, Turnul cu Ceas, Minaretul Kesik si Minaretul Yivli, Muzeul Kaleiçi si Muzeul Antalya.

Pentru un sejur in Antalya de 7 nopti ce include avion, cazare in regim ultra all inclusive si transferul de la si catre aeroport, preturile variaza intre 400 si 650 de euro de persoana la 4 stele (Hotel Galeri Resort), iar pentru cei care doresc un pachet de lux, preturile ajung la 1200 de euro de persoana cu totul inclus ( ex: Hotel Susesi deluxe 5 stele sau Royal Adam&Eve 5 stele). Pentru Bodrum, preturile incep de la 560 euro de persoana la hotel de 4 stele si ajung pana la 760 de euro de persoana la hotelurile de 5 stele (ex: Hotel Golden Beach 4 *, Yasmin Resort Bodrum 5* sau Vera Club Hotel 5* - camera dubla, 7 nopti, all inclusive), a mai declarat Andrei Iaroscenco, Administrator Agentie de turism ABCTOURS.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Bodrum sau orasul magic al lui Herodot te intampina cu atmosfera sa boema si elitara. Este o localitate pitoreasca situata pe coasta egeeana, pe o peninsula in apropierea insulei Kos. Cunoscut in antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), orasul Bodrum si-a castigat celebritatea prin faptul ca este orasul natal al istoricului grec Herodot si totodata locul unde se gaseste Mausoleul din Halicarnas – una dintre cele sapte minuni ale lumii antice.

Despre ABCTours

Agentia de turism ABC Tours este acreditata IATA din anul 1992 (Nr. 6927499), membru ANAT si din anul 2003 agent autorizat TUI , putand oferi pachete de vacanta atractive in cele mai exotice destinatii. Cu o activitate pe piata din Romania de peste 20 de ani, ABC Tours este agentie de servicii turistice internationale recunoscuta pentru seriozitate si profesionalism, punand la dispozitia clientilor o serie de servicii. Mai multe detalii pe: https://www.abctours.ro/.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri