23 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Vara este unul dintre anotimpurile preferate de romani pentru vacante. Plaje infinite, nisip fin si auriu, soare arzator, apa turcoaz, ce poate fi mai frumos decat o vacanta la mare. Si pentru ca ofertele sunt multe, variate si atractive iata un top al celor mai cautate destinatii de vacanta pentru acest sezon.

Pentru vara aceasta avem foarte multe oferte speciale pentru Creta si Corfu. Preturile desigur incep sa scada pentru plecarile de dupa 20 august. Cele mai bune preturi sunt anul acesta la pachetele pentru Corfu, Skyathos si Creta. Pentru un pachet avion+cazare de 7 nopti la un hotel de 3 stele (ex: hotel Golden Sands din Corfu) oferta incepe de la 360 de euro de persoana. La pachetele pentru Skyathos si Creta, preturile variaza intre 350 si 600 de euro, pentru 7 nopti, hotel de 4 stele, desigur preturile crescand consistent pentru hotelurile de 5 stele.” –a declarat Andrei Iaroscenco, Administratorul agentiei de turism ABCTOURS.

Frumoasa Turcie

Foto: Antalya, Shutterstock


Antalya este principala statiune de vacanta a Turciei din regiunea mediteraneana, un oras atractiv, cu bulevarde umbrite de palmieri. In cartierul vechi pitoresc, Kaleici, stradutele inguste si casele vechi din lemn ne poarta in timp. In ultima vreme foarte multi straini au cumparat si continua sa cumpere, proprietati in si in jurul Antalyei pentru vacanta. A devenit o zona populara in special pentru cetatenii germani si rusi, dar si pentru romani datorita hotelurilor de 5 stele cu sistem all inclusive si ultra all inclusive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Una dintre atractiile de familie din oras este Antalya Aquarium situat in apropiere de plaja Konyaalti. Acesta are cel mai mare tunel din lume si foarte multe specii de pesti de pe intreg mapamondul. Regiunea din jurul Antalyei ofera locuri de o frumusete naturala uimitoare, precum si vestigii istorice minunate.

Puteti merge in spatele cascadei Upper Duden situata la 14 km nord-est de Antalya. Pe drumul spre Lara Beach, vei intalni alte doua cascade, Kursunlu si Nilufer Lake de o frumusete naturala aparte. Plaja cu nisip Lara se afla la aproximativ 12 km spre est. Mai aproape de Antalya, dar la vest se afla plaja cu pietricele Konyaalti Beach ce ofera o vedere uluitoare asupra lantului muntos Taurus. Un pic mai departe se afla si Parcul National Bey Dagi si plaja Topcam Beach.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri