6 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Oamenii puternici emotional stiu sigur ca au controlul deplin asupra propriei vieti. Oamenii puternici emotional imbratiseaza schimbarea. Oamenii puternici emotional merg mai descopera. Descopera care sunt cele 10 lucruri pe care le fac oamenii puternici emotional!

7. Oamenii puternici emotional isi investesc energia lor in prezent.

A fi prezent conteaza enorm pentru ei. Oamenii puternici emotional nu isi irosesc energia pe trecutul care nu poate fi schimbat sau pe viitorul nesigur. Se bucura in schimb de prezent si se concentreaza asupra lui, oferindu-si astfel lor insisi adevarata libertate. Dau astfel tot ce au mai bun din ei prezentului.

8. Oamenii puternici emotional accepta responsabilitatea completa pentru comportamentul lor trecut.

Greselile se intampla, insa oamenii puternici emotional invata din ele fara rusine, stiind ca nu sunt perfecti si ca trebuie totusi sa fie responsabili pentru toate actiunile lor.

9. Oamenii puternici emotional celebreaza succesele altor oameni.

Oamenii puternic emotional nu se lasa impovarati de gelozie, stiind ca au propria putere si contributie in lume. Nu sunt suparati pe ceea ce alti oameni pot sau au indeplinit.

10. Oamenii puternici emotional sunt dispusi sa greseasca.

Esecul nu ii impiedica pe oamenii puternici emotional sa nu incerce si sa nu incerce si sa nu incerce din toata inima. Chiar daca straduintele lor nu sunt toate incununate de succes, nu se lasa si nu renunta. Pentru ei, caderile sunt o sansa de a evolua si a-si imbunatati propria persoana.

SURSA: www.gaiamtv.com. AICI poti citi si despre alte 8 obiceiuri ale oamenilor puternici emotional.

Foto homepage: Femeie puternica emotional, Shutterstock

Iti recomandam si articolul "Oamenii puternici emotional. 13 lucruri pe care acestia le evita"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri