I-am dat umeri suficient de puternici incat sa poata duce lumea in spate, dar suficient de delicati incat sa ofere alinare, a spus Dumnezeu.

Din cultura populara a internetului face parte si acest text care a sensibilizat si emotionat mii de inimi. Chiar daca a fost criticat vehement de unii pentru caracterul sau “siropos”, textul s-a bucurat in continuare de aceeasi popularitate. Nici faptul ca altii l-au criticat pentru subintelesurile sale usor sexiste (ce razbat dincolo de felul in care se incearca valorizarea femeii drept sotie si mama) nu i-au stirbit din popularitate.

De ce plang femeile

“Mama, de ce plangi?” si-a intrebat un baietel mama.

“Pentru ca sunt femeie”, i-a raspuns mama.

“Nu inteleg...”

Foto Femeie plangand via Shutterstock

Mama l-a imbratisat si i-a spus... “Si nu vei intelege niciodata, dragul meu”.

Mai tarziu, baietelul si-a intrebat tatal: “De ce plange mama fara niciun motiv?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

“Toate femeile plang fara niciun motiv”… a fost tot ce tatal a putut sa-i spuna baiatului.

Baietelul a crescut mare si a devenit barbat, insa tot nu a aflat raspunsul la intrebarea sa. In cele din urma, il intreaba pe insusi Dumnezeu: “Doamne, de ce plang femeile atat de usor?”

Dumnezeu i-a spus: “Cand am facut femeia am vrut ca ea sa fie speciala.

I-am dat umeri suficient de puternici incat sa poata duce lumea in spate, dar suficient de delicati incat sa ofere alinare.

I-am dat tarie interioara pentru a suporta nasterea si a indura respingerea care vine uneori de la proprii copii.

I-am dat puterea de a merge mai departe chiar si atunci cand toti ceilalti renunta. A ei este si taria de a avea grija de familia sa chiar si in momente de boala si oboseala, fara a se plange.

I-am dat sensibilitate sa-si iubeasca copilul in orice circumstante chiar daca acesta a ranit-o foarte tare.

Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Uitați-vă bine la el! El este venerabilul Jindai Sakura, cel mai bătrân copac sakura din Japonia și din lume. Îi ghiciți vârsta?

I-am dat taria de a-si sprijini sotul si am creat-o din coasta lui pentru a-i proteja inima. I-am dat intelepciune pentru a sti ca un sot bun nu isi raneste niciodata sotia…

I-am dat lacrimi… Lacrimile sunt ale ei ca sa le foloseasca ori de cate ori este nevoie.

Vezi, fiul meu, i-a spus Dumnezeu, “Frumusetea unei femei nu se afla in hainele pe care le poarta, in chipul pe care il are, in felul in care isi piaptana parul.

Frumusetea unei femei poate fi vazuta in ochii ei. Aici este poarta care duce catre inima ei, locul in care traieste dragostea.”

Autor: Anonim

Foto homepage: Lacrimi via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri