Chiar in acest moment, inchide ochii. Si condu-ti atentia catre interior. De la periferia fiintei catre Centrul Fiintei. De la suprafata catre Adancime. Chiar acum, constientizeaza Viata din trupul tau. Viata din corpul fizic. Constientizeaza Ceea Ce Sustine existenta trupului. Esti Insasi Viata.

Cel ce priveste la suprafata nu poate merge in adancime, caci privirea il mentine blocat in valurile lumii create. Materia este o haina care imbraca Ceea Ce Sustine existenta ei. Forma care devine constienta de Ceea Ce Sustine existenta formei, se elibereaza de identificarea cu forma, traind in continuare (si) in lumea formelor. Aceasta este binecuvantarea: forma sa paseasca in materie, in pasi de spirit.

De fapt, aceasta este chemarea si mesajul central al oricarei culturi si viziuni spirituale: Intoarcerea la Esenta. De la forma, la Ceea Ce Sustine existenta formei. De la ceea ce se vede, la Nevazutul care sustine existenta vazutului. De la vibratie, la Sursa vibratiei. De la sunet, la Liniste.

Chiar in acest moment, inchide ochii. Si condu-ti atentia catre interior. De la periferia fiintei, catre Centrul Fiintei. De la suprafata, catre Adancime. Chiar acum, constientizeaza Viata din trupul tau. Viata din corpul fizic. Constientizeaza Ceea Ce Sustine existenta trupului. Constientizeaza Viata fara de care trupul tau nu ar exista. Si priveste cu atentie aceste doua cuvinte: Trupul Tau. Cine esti Tu? Trupul, sau cel ce beneficiaza de un trup? Esti Insasi Viata. Si te exprimi printr-un trup uman. E Liniste Acum...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

de Catalin Manea, expert Garbo


Prin cartile scrise si prin conferintele sustinute, Catalin Manea isi orienteaza atentia catre a aduce Linistea in viata calatorului spiritual. Mesajul activitatii sale este foarte simplu: intoarcerea la Esenta Fara Forma, care sustine existenta oricarei forme. Pentru a beneficia de cartile si de articole scrise, dar si de clipurile video si de seminariile sustinute de Catalin Manea, viziteaza www.catalin-manea.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri