10 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Descopera ultimele tendinte in materie de spalat si lasa-te cucerita de gama Persil Gel!

Incearca noul Persil Gel si vei castiga nu doar calitate la un pret bun, ci si mai mult timp pentru tine si familia ta. Totodata, te vei bucura de avantajele inovatoare si superioare ale detergentului lichid, noul detergent al epocii moderne.

Detergentul lichid – un nou mod de a spala

Indiferent ca ne referim la hainele albe, la cele colorate sau la hainele copiilor, detergentul lichid se afla de mult timp in topul preferintelor vest-europenilor.

Beneficiile sale sunt net superioare detergentului obisnuit. Iar acum, cand detergentul lichid este disponibil si in Romania, de ce sa nu-l incercam si noi? Nu suntem oare cu totii in cursa contracronometru si timpul devine tot mai pretios pentru omul modern? Este momentul oportun pentru a alege solutii moderne, rapide si eficiente in ceea ce priveste propriul stil de viata. Persil Gel reprezinta noul mod de a spala al prezentului.

Spre deosebire de detergentul obisnuit, Persil Gel are o putere mai mare de curatare, chiar si la temperaturi joase. Se dizolva instantaneu in apa, actioneaza rapid si nu lasa urme, lasand hainele perfect curate si mirosind proaspat si imbietor. In plus, este mult mai usor de depozitat si transportat, fiind ideal atat pentru spalarea automata, cat si pentru cea manuala. Sa-ti mai spunem inca un secret? Persil Gel este si preferatul Iulianei Tudor, iar vedeta il recomanda ca pe o inovatie utila, menita sa ne faca viata mai usoara si mai frumoasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri