18 Septembrie 2013 publicat în Lifestyle 169 share-uri

Este timpul sa privim viata altfel, cu alti ochi, cu o alta atitudine. Avem tendinta de a uita de noi… Asa incat ar trebui sa...

6. Sa nu ne mai agatam de regrete si vina! Este mai bine sa constientizam aceste sentimente si sa invatam sa le lasam in urma si sa… trecem peste. Nu exista o stare mai placuta de eliberare, decat aceea cand sufletul este eliberat de sentimente negative, lasand locul unui present mai bun si unui viitor mai optimist.

7. Sa… nu mai purtam tocuri in fiecare zi. Femeile din intreaga lume sunt supuse presiunii de a arata minunat in orice clipa, de a atinge “acele” standarde. Chiar daca, dupa cum stim, tocurile ne dau o anume alura, exista posibilitatea si de a arata foarte bine purtand incaltaminte mai comoda. Lejeritatea ne da de asemenea o stare de bine, un sarm aparte.

8. Ar trebui si sa… incetam a ne mai compara vietile noastre cu ale celorlalte femei. Este clar ca fiecare avem drumul nostru in viata. Ca fiecare avem fericirile si nefericireile noastre, urcusurile si coborisurile, indiferent de ceea ce se vede pe Facebook. Este mai bine sa ne bucuram de ce avem in prezent, de oamenii frumosi care exista in jurul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

9. Si… de asemenea, ar trebui sa nu ne mai intereseze vietile celorlalte femei. Nu ar trebui sa le judecam pentru viata lor sexuala sau pentru alegerile pe care le fac. Ar trebui sa cultimvam mai degraba sentimentul acela de prietenie profunda pe care o simtim cand ne strangem “noi fetele”, la cafea si ne povestim frimituri de viata si ne auto-incurajam atunci cand avem probleme.

10. Ar trebui sa… nu ne mai fie frica de singuratate, cand de fapt ar trebui sa privim aceste momente ca pe o posibilitate de a ne regasi, de a evolua profesional sau de a ne preocupa de hobby-urile noastre.

11. Sa nu mai fim in realtii cu barbati doar de ochii lumii! Toate stim in adancul sufletului nostru ceea ce ne dorim cu adevarat! De ce sa stam alaturi de cineva care nu ni se potriveste sau care ne face rau doar de teama ca putem fi judecate?

Foto fr si main: By mimagephotography /Shutterstock

 

 *dupa o idee originala aparuta in Huffington Post


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri