16 Septembrie 2013 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Afla de la Alina Neagu, expert Garbo, cum te poti debloca energetic prin regim alimentar si ce importanta au alimentele Kosher pentru ridicarea vibratiei noastre energetic-emotionale!

16. Strutul, cucuveaua, randunica si uliul cu soiurile lui;
17. Huhurezul, pescarul si ibisul;
18. Lebada, pelicanul si cocorul;
19. Cocostarcul, batlanul cu soiurile lui; pupaza si liliacul.
20. Toate insectele inaripate, care umbla pe patru picioare, sunt spurcate pentru voi.
21. Dar din toate insectele inaripate, care umbla in patru picioare, sa mancati numai pe acelea care au fluierele picioarelor de dinapoi mai lungi, ca sa poata sari pe pamant.
22. Din acestea sa mancati urmatoarele: lacusta si soiurile ei, solamul si soiurile lui, hargolul si soiurile lui, si hagabul cu soiurile lui.
23. Orice alta insecta inaripata care are patru picioare e spurcata pentru voi si va spurcati de ele.
24. Tot cel ce se va atinge de trupul lor necurat va fi pana seara;
25. Si tot cel ce va lua in maini trupul lor sa-si spele haina si necurat va fi pana seara.
26. Tot dobitocul cu copita despicata, care n-are copita despartita adanc sau nu-si rumega mancarea, este necurat pentru voi; tot cel ce se va atinge de el necurat va fi pana seara.
27. Din toate fiarele cu patru picioare, cele care calca pe labe sunt necurate pentru voi si tot cel ce se va atinge de starvul lor necurat va fi pana seara.
28. Cel ce va umbla cu starvul lor sa-si spele haina si necurat va fi pana seara, caci ele sunt necurate pentru voi.
29. Din dobitoacele ce misuna pe pamant, iata care sunt necurate pentru voi: cartita, soarecele si soparla, cu soiurile lor;
30. Ariciul, crocodilul, salamandra, melcul si cameleonul.
31. Acestea dintre toate cele ce misuna pe pamant sunt necurate pentru voi. Tot cel ce se atinge de starvurile lor necurat va fi pana seara.
32. Tot lucrul, pe care va cadea vreuna din acestea, moarta, fie vas de lemn, sau haina, sau piele, sau orice fel de lucru ce se intrebuinteaza la ceva, lucrul acela necurat va fi; sa-l puneti in apa si va fi necurat pana seara, iar apoi va fi curat.
33. Tot vasul de lut, in care va cadea vreuna din ele, sa-l spargeti, iar cele din el sunt necurate.
34. Orice lucru de mancare, peste care “a cadea apa din acel vas, necurat va fi pentru voi si toata bautura de baut, din asemenea vas, necurata va fi.
35. Tot lucrul, peste care va cadea ceva din trupul mort al acestora, se va spurca; soba si caminul sa le stricati, ca necurate sunt si necurate vor fi pentru voi.
36. Numai izvorul, fantana si adunarile de apa vor ramane curate, iar cel ce se va atinge de mortaciunile din ele, acela necurat va fi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri