9 Septembrie 2013 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Faceti cunostinta prin intermediul imaginilor cu unul dintre cele mai spectaculoase, extravagante si futuriste orase ale lumii: Dubai. Dubai-ul este unul din cele 7 emirate ce formeaza Emiratele Arabe Unite (cel mai modern si dezvoltat), un oras-stat in sine, in care totul pare la superlativ.

Foto Mall Dubai. Credite foto: RiumaLab / Shutterstock.com

Cu o suprafata de aproximativ 1.100.000 de metri patrati si adapostind 1200 de magazine, mall-ul Dubai este considerat a fi cel mai mare din lume.

Foto Acvariu din Mall Dubai. Credite foto: Sergii Figurnyi / Shutterstock.com

Mall-ul Dubai adoposteste si cel mai mare acvariu interior din lume, de o lungime de 50 de metri si adapostind peste 33 000 de animale marine si 10 milioane de litri de apa.

Foto: Insula Jumeirah Palm din Dubai_Shutterstock

In octombrie 2007, insula Palm Jumeirah din Dubai, celebra pentru forma sa de palmier, a devenit cea mai mare insula artificiala din lume. Palm Jumeirah face parte din grupul celor trei Insule Palmier, celelalte doua, Palm Jebel Ali si Palm Deira, urmand a se construi.

Foto Souk Madinat Jumeirah. Credite foto: Zhukov Oleg / Shutterstock.com

Localizat langa plaja Jumeirah, Souk Madinat Jumeirah este un complex rezidential ce include 2 hoteluri si un grup de 29 de case arabe traditional. Zona are un farmec aparte si datorita atmosferei orientale si pietei traditionale arabe (souk), celor 44 de restaurante de clasa si multitudinii de baruri si localuri. Poti face turul hotelul intr-o barca traditionala ce se numeste Abra, iar peisajul este unul pur si simplu fermecator, desprins parca dintr-o alta lume.

Foto: Dubai Creek si traditionalele Abra

Abra, traditionalele barci ale arabilor confectionate din lemn, erau folosite pentru a transporta oamenii de-a lungul Dubai Creek, apa ce imparte Dubaiul in doua parti: Deira Dubai si Bur Dubai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri