1 Mai 2013 publicat în Lifestyle 120 share-uri

Mai intai se iubesc privirile, apoi intrebarile, apoi buzele, mainile care trag de noi, parfumurile intre ele, visele noastre mari exprimate prudent, umerii, vocile. La urma, dupa ce totul este cucerit, vin si sufletele noastre. Suntem mereu ultimii.

Si o luam de la capat cu intrebarea pe care ne-o punem singuri si la care raspund ceilalti: „poate de data asta o sa fie cel mai bine?”. Niciun raspuns nu este corect. Dar nici nu este gresit. In dragoste, orice-ai face sau ai zice din suflet, nu poate fi gresit. Poate fi dureros. Dar nu gresit.

Si tot in dragoste exista un singur inceput. Cu mai multe finaluri. Pentru ca prima dragoste, de fapt, nu se iarta niciodata. Dragostea din tine nu se iarta pe ea insasi ca nu a nimerit persoana cea mai potrivita chiar de la prima incercare. Dar tu o ierti, pentru ca toate au fost potrivite pentru tine in acel moment si toate te-au ajutat, te-au „antrenat” pentru urmatoarea. Chiar daca asta inseamna, cateodata, sa-ti sigilezi sufletul din ce in ce mai tare, sa-l securizezi sa nu mai ajunga oricine la el.

Dar intr-o zi, sufleteste, cifrul tau secret va intalni seiful cel mai bogat. Si vei sti ca pana atunci, toate celelalte incercari au fost doar niste spargeri sau talharii. De inimi. Iar ziua aia este ziua in care uitam ce n-am avut si ce n-am fost cu cei si cele dinaintea noastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Eu sunt tot ce tu n-ai…

Sursa: cornelilie.ro

Pe Cornel Ilie il mai puteti gasi si pe pagina de facebook www.facebook.com/cornel.ilie.54 sau pe www.facebook.com/VunkOfficial

Foto fr si main: By Mayer George

 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri