26 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 48 share-uri

Cand esti foarte tanar, iti imaginezi ca un Craciun petrecut in doi reprezinta perfectiunea. Mai tarziu, cand din iubirea voastra se naste prima mladita, iti imaginezi ca ai atins apogeul. Dar vine al doilea copil... si iti dai seama ca nu ai stiut ce inseamna adevarata fericire decat ACUM.

Mosul ne sfatuieste sa le deschidem dupa ce pleca el. Ne conformam si inainte de a apuca sa-l cinstim pe mosul cu o cana de vin fier, acesta a si iesit pe usa. Desfacem pachetele siiiii SURPRIZA !!! Fiecare gaseste acolo ce a visat cel mai mult.

Fiica cea mica o scoate din cutie pe minunata Droly Baby cu are face piruiete ametitoare prin sufragerie. Fiica cea mare isi gaseste gentuta cea mirifica, potrivita pntru orice ocazie. Iar eu… eu gasesc un telefon mobil. Doamne, e primul telefon mobil din viata mea! Sunt extaziata. Sunt adulta, telefoanele mobile erau deja pe piata de 2 ani. iar eu nu aveam. Bucuria mea e uriasa.Ne luam in brate si am vrea sa-i multumim mosului. Dar el aplecat. In scurt timp, vine si sotul meu. Cand il privim, eu ii spun ca fost mosul aici in absenta lui.

-Mie nu mi-a lasat nimic?

-Ba da, raspundem toate trei, DRAGOSTEA NOASTRA, tati! Ne apropiem de el, il imbratisam, il sarutam si plangem. Tati, sotul meu, nu plange. Sau cel putin nu arata. E fericit, stiu asta. Si noi la fel. De parca ne-ar fi oferit mai stiu eu ce vacante exotice sau teritorii in luna. Plange, de fericire. Afara ninge. Ma bucur ca tata e aici cu noi. Suntem fericiti. E atat de simplu, atat de firesc…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Fericirea incepe de la 3 in sus

Si ma gandesc inca o data, cand am avut parte de Craciunuri mai bogate, mai incarcate ca nimic nu se compara cu acel Craciun petrecut alaturi de fiicele noastre.

Cand esti foarte tanar, iti imaginezi ca un Craciun petrecut in doi, alaturi de femeia sau barbatul pe care il iubesti, reprezinta perfectiunea. Mai tarziu, cand din iubirea voastra se naste prima mladita, iti spui ca niciun Craciun nu se compara cu cel alaturi de barbatul vietii tale si de rodul iubirii voastre. Iti imaginezi ca ai atins apogeul.

Dar vine al doilea copil si iti dai seama ca nu ai stiut ce inseamna adevarata fericire decat acum. Copilul tau, copiii tai, te invata un lucru de care nu credeai ca esti capabila: ca fericirea incepe de la 3 in sus… In fiecare an, de Craciun, redescopar cu bucurie, cu recunostinta, cu emotie, cu o prospetime inepuizabila, aceasta minune. Multumesc ca mi-a fost dat s-o traiesc.

Un articol de MARIA POSTU

Foto homepage si interior: Depositphotos

Cu aceasta povestire, Maria Postu a participat la concursul de creatie "Povestea ta minunata de Craciun".

"Trei dorinte de Craciun sau Partitura unui Craciun de neuitat" se numara printre povestirile de Craciun care ne-au placut in mod deosebit si pe care am decis sa le publicam. Articolul de fata este o poveste intima, dar avand intr-adevar un "puternic impact emotional", dupa cum bine sesiza si autoarea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri