26 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 48 share-uri

Cand esti foarte tanar, iti imaginezi ca un Craciun petrecut in doi reprezinta perfectiunea. Mai tarziu, cand din iubirea voastra se naste prima mladita, iti imaginezi ca ai atins apogeul. Dar vine al doilea copil... si iti dai seama ca nu ai stiut ce inseamna adevarata fericire decat ACUM.

Eu am grija de produsele alimentare. Tata alege un nou televizor color si daruri mici pentru cei apropiati, prieteni si vecini. Iar ele doua fiice ale noastre se pierd printre rafturi in extaz.

Fiica cea mare, o adolescenta la liceu, este atrasa de oferta de haine si cosmetice, dar ezita sa puna ceva in carucior cautandu-mi privirea care este dezaprobatoare. Stie ca bugetul cumparaturilor de Craciun este limitat...

A doua fiica, in clasele primare, inca mai adora papusile. Este impresionata de minunatele papusi expuse pe rafturi, de la cele micute pina la papusile uriase, de marimea unui bebelus care te cheama parca sa le iei acasa si sa le faci loc in camera ta. Sa fiu sincera, si eu ma uitam cu jind la raionul de produse electronice. Ma atrageau grozav noile modele de telefoane, care, acum zece ani inca nu se gaseau ca acum pe toate drumurile, iar achizitia unui telefon nu era o afacere chiar ieftina. Eu, spre deosebire de fiicele mele, stiam care ne sunt prioritatile.

-‘ Ai destule papusi’, mami, ii spun eu, incercand sa-i tai cheful de papusi. ‘De-acuma nu-ti mai trebuie papusi’… Dar privirea ei imi spune cat de intens isi doreste o anume papusa, Drolly Baby : blonda, creata, cu ochii albastri, moale de parca ar fi vie, atat de prietenoasa si de calda ca nu te poti desprinde din magia ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Principiile de bază ale mașinii CNC

In cele din urma ii dau voie s-o puna in carucior. Cea mare a renuntat la vreo doua bluze si la o pereche de pantofi asortati cu ele. Cu niciun pret nu vrea sa puna inapoi pe raft o gentuta neagra cu buzunare exterioare din piele naturala care putea fi transformata in gentuta de ocazie sau intr-una cu care sa mergi in oras cu prietenii, dupa cum incerca ea sa-si pledeze cauza pentru a ma convinge sa fiu de acord s-o cumpere. A reusit in cele din urma sa ma convinga… si iata-ne pe toti la casa cu caruciorul atat de incarcat incat ma mir cum vom avea loc si noi in masina printre atatea bagaje.

Asezam totul pe banda pana sa vina tata care inspecteaza cu vigilenta toate produsele si in cele din urma decide care vor trece sau nu vama fiscala impusa de el. Dispar cateva produse de patiserie cu justificarea ca tu faci prajituri mai bune decat astea. In sfarsit, produsele sunt aproape descarcate. Dar ce-i cu geanta si papusa asta !? Tata e decis : ‘E plina casa de papusi, de genti, nu se poate… Nu aveti nevoie de ele’…

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri