Ce-i cumparam, din postura de Mos Craciun, partenerului nostru?

Pentru barbatii care merg mai rar la cumparaturi, un pulover ii poate scuti de un drum pana la magazin. Si cum, in timp ce cautam pentru partenerul nostru un articol de imbracaminte cat mai potrivit pentru Craciun, putem arunca o privire si pentru a vedea ultimele tendinte in materie de moda pentru noi, rezolvam doua chestiuni deodata.

Pentru un suflu de prospetime si eleganta in stilul iubitului tau, o apa de toaleta revigoranta, cu note aromate, tonice, lemnoase, se poate dovedi foarte utila. Energia notelor citrice ale lamaii verzi, prospetimea aromata intensa a mentei si salviei, acordurile elegante si lemnoase de Patchouli il vor face sa se simta excelent de fiecare data cand o va utiliza.

Orice cadouri ai alege sa-i pui anul aceasta sub bradul de Craciun iubitului tau, trebuie sa stii ca, pana la urma, nu conteaza marimea sau valoarea darului cumparat, ci sentimentele pe care le-ai investit in acel dar in momentul in care l-ai ales!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri