Viata inseamna suisuri si coborasuri. Viata inseamna bucurie, inseamna tristete, inseamna momente care ne taie rasuflarea. Viata aduna amintiri frumoase si nepretuite...

Cele mai frumoase momente din viata

Cand am invatat sa merg pe bicicleta...

Sentimentul de a invata sa mergem pe bicicleta este nepretuit pentru fiecare dintre noi. Incercand cu greu sa ne mentinem echilibrul pe monstrul de fier si sa dam din pedale este un act de curaj care ne lasa, cel putin la inceput, cu numeroase semne pe corp. Totusi, in momentul in care reusim si inaintam usor, usor pe bicicleta (fara sa cadem), viata noastra se schimba. Acum detinem o abilitate pe care nu o vom uita niciodata si care poate fi folositoare oricand. Acum mergem pe bicicleta.

Image © Sxc.hu

Cand am iubit prima data in viata...

Prima dragoste nu se uita niciodata. O putem avea la gradinita, in prima zi de scoala sau mai tarziu in viata, insa prima iubire este intotdeauna neconditionata, sincera si pura. Atunci cand ne simtim sufletul atins intaia oara in viata simtim ca plutim, nimeni si nimic nu ne mai sperie. Cu siguranta amintirile ce ne napadesc dupa prima dragoste vor avea mereu un loc special in inima noastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Primul sarut din viata mea...

Cu siguranta ca primul sarut este un moment special in viata noastra, mai ales pentru noi, fetele. Emotiile resimtite atunci cand am atins buzele de cele ale persoanei iubite ne vor ramane intiparite in memorie pentru totdeauna. Viata ne va oferi multe amintiri frumoase legate de persoana iubita, insa niciuna nu se va compara cu primul sarut.

Image © Sxc.hu

Cand am absolvit...

Absolvirea este un moment unic in viata pentru fiecare individ. Ea marcheaza o noua etapa din viata pentru fiecare dintre noi, scoate la iveala un nou eu ce va avea parte de numeroase oportunitati si impliniri!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri