6 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 87 share-uri

Te-ai intrebat vreodata care ar putea fi lucurile pe care le poti face in 30 de secunde si cum iti pot schimba aceste banale 30 de secunde viata?

9. Hidrateaza-te

Creierul tau are nevoie de apa pentru a gandi clar. Este primul loc din corp care pierde apa. Fa-ti un obicei din a bea apa timp de 30 de secunde la fiecare ora.

10. Nu face nimic timp de 30 de secunde

Detaseaza-te putin de programul tau incarcat. Ia pauze de 30 de secunde in mod regulat si da-i corpului tau ocazia sa-si regaseasca echilibrul. Inchide ochii, astupa-ti urechile cu palmele si asculta sunetul oceanului.

11. Alunga o nemultumire

De fiecare data cand iti trece prin cap sa te plangi de ceva, petrece 30 de secunde gandindu-te la ceva frumos. Astfel vei imbunatati raportul intre gandurile benefice si cele nefolositoare.

12. Fa exercitii timp de 30 de secunde

Ridica-te, roteste-ti umerii, intinde-te sau fa alte exercitii. Chiar mai bine ar fi sa ai la indemana pe birou doua greutati. Cand citesti un articol, ia cate o greutate in fiecare mana si ridica-le pana la umeri, apoi lasa-le jos, repetand ca si cand ai fi la sala de fitness.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

13. Regleaza viteza cu care trece ziua

Ia o pauza si vezi daca nu cumva mintea iti rataceste aiurea, respriatia iti e haotica sau corpul tau simte o agitatie si o tensiune neobisnuita. Doar observandu-ti corpul timp de 30 de secunde poti sa-ti calmezi gandurile. S-ar putea chiar sa realizezi ca iti e foame, sete sau pur si simplu ai nevoie de aer curat.

14. Inchide televizorul

Pretuieste-ti timpul. Iti ia doar 30 de secunde sa te ridici din fotoliu si sa inchizi televizorul .Fa ceva util cum ar fi sa petreci timp cu familia sau in natura, facand o plimbare.

15. Mananca sanatos

Aloca 30 de secunde inainte de masa pentru a te asigura ca esti calm, linistit si pregatit sa mirosi, sa gusti si sa savurezi mancarea in mod constient. Inspira si spune "Sunt calm", apoi expira si spune "Zambesc"; repeta de 5 ori. Ce crezi? Pot micile decizii sa produca schimbari majore?

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

O zi minunata,
Theona

PS: Daca ti-a placut articolul acesta ma gasesti pe https://femeiadesucces.ro unde vei primi un cadou de bun venit cartea ”Cum sa devii o femeie de success pe toate planurile” si cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”

PPS: Cred ca te-ar ajuta si acest articol: https://femeiadesucces.ro/blog/cum-sa-lucrezi-mai-putin-si-sa-ai-rezultate-mai-bune

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri