6 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 87 share-uri

Te-ai intrebat vreodata care ar putea fi lucurile pe care le poti face in 30 de secunde si cum iti pot schimba aceste banale 30 de secunde viata?

2. Redu factura la electricitate

30 de secunde e tot ce iti trebuie ca sa inchizi luminile si sa scoti din priza toate aparatele pe care nu le folosesti. Dupa o luna, copiii mei au devenit experti in aceasta noua metoda de a economisi.

3. Nu te mai incrunta

Ai nevoie doar de 30 de secunde pentru a transforma o fata incruntata intr-un zambet. Un zambet relaxeaza sute de muschi si te elibereaza de stres si tensiune. Verifica chiar acum daca nu cumva muschii fetei tale sunt incordati fara motiv.

4. Incepe o sesiune de curatenie de 30 de secunde

Deschide un dulap/sertar aglomerat si ia de acolo un obiect de care nu mai au nevoie si arunca-l. Aloca 30 de secunde in fiecare zi pentru a ordona macar un obiect din dulapul/sertarul ales. Partea cea mai buna e ca in cele 30 de secunde nu ai timp sa te gandesti prea mult, daca ai dubii in privinta unui obiect, arunca-l si gata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

5. Relaxeaza-te

De cate ori nu simti ca parca absorbi mai mult stres cu fiecare inspiratie. Aloca mai mult timp pentru expiratie si corpul tau se va elibera de stres si tensiune. 10 secunde pentru inspiratie si 20 de secunde pentru expriatie reprezinta o formula buna care te va ajuta sa te detasezi de grijile cotidiene.

6. Deblocheaza-te

Tine mereu la indemana o carte care te inspira. Deschide-o la intamplare si citeste cateva paragrafe si incearca sa le adaptezi la situatia ta curenta. Deseori folosesc acest exercitiu pentru a-mi redobandi concentrarea. Una din preferatele mele este "Puterea intentiei" de Wayne Dyer. Indiferent ce pagina citesc, mereu ma aduce inapoi pe drumul cel bun.

7. Repeta o mantra

Cand esti confuz, opreste-te, trage are in piept si petrece 30 de secunde calmandu-ti gandurile care iti alearga prin minte, cu ajutorul unei mantre. Preferata mea este "Am incredere", ma ajuta sa ma relaxez in situatii dificile.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

8. Detoxifierea de 30 de secunde

Stiai ca 70% din reziduuri se elimina prin plamani? Creste eficienta plamanilor tai folosind si partea lor inferioara, din partea abdomenului, atunci cand inspiri. Pune-ti mainile pe abdomen si simte cum aceste urca si coboara cu fiecare respiratie. O detoxifiere de 30 de secunde la fiecare ora va face minuni pentru sanatatea ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri