In liniste, totul se aude mai clar. Aminteste-ti clipele in care ai cerut Ghidare Divina. Aminteste-ti inocenta copilului din tine in momentele in care iti ridicai privirea catre Cer si spuneai: 'Ajuta-ma, Tata!'. Aminteste-ti ca pana si atunci cand te afli in mijlocul haosului, linistea este cu tine. In tine.

Fa pace cu tine!

Am sa incerc sa fiu mai explicit. In primul rand, fa pace cu tine. Fa pace cu gandurile tale. Realizeaza ca intre tine si gandurile tale nu exista separare.Sunteti Unul. Gandul si ganditorul sunt Una si Aceeasi. Asa ca, nu exista nicio lupta intre voi, deoarece sunteti de aceeasi parte, adica sunteti de unica si aceeasi parte atotexistenta. Deci, sunteti Unul.

Dupa ce ai facut liniste in lumea ta interioara, localizeaza sentimenul pe care ti l-ar provoca manifestarea in lumea fizica a conceptului dorit de tine. Odata ce ai localizat acest sentiment, incearca sa il simti, sa il traiesti. Pur si simplu traieste acel sentiment ca si cand deja ai manifestat elementul vizualizat de tine. Simte bucuria provocata de reusita, simte caldura tuturor oamenilor care vin catre tine, simte exact ceea ce iti provoaca manifestarea conceptului tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Ramai conectat la acea stare si simte ca prin fiecare celula a trupului tau, curge bucuria provocata de experienta la care visezi si pe care deja o traiesti la nivel interior.

Iar daca ajungi sa traiesti la nivel interior, in acest fel vei manifesta negresit conceptul la care visezi, deoarece lumea exterioara este mani festarea in lumea fizico-relativa a lumii interioare. Daca reusesti in interior, manifestarea exterioara este inevitabila, deoarece este un rezultat care automat patrunde in realitatea ta de manifestare.

Odata ce simti si traiesti constant sentimentul provocat de materializareaconceptului in lumea izica, chiar daca inca nu s-a manifestat, atunci totul devine foarte clar. Si aici vreau sa amintesc de un dar Divin: poti simt isenzatia provocata de o experienta, chiar daca tu inca nu traiesti fizic acea experienta. Daca iti spun sa te gandesti acum ca musti dintr-o lamaie, automat in trupul tau voravealoc o serie de reactiibiologice care vor reproduce chiarmanifestareafizica a experientei respective. Deci, se poate. Si este oricand la indemana ta.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Daca reusesti cu o lamaie, de ce nu ai reusi cu orice experienta? Adu-ti aminte ceva: nimic nu este mai greu sau mai usor, pentru ca Universul nu cunoaste etichete. Doar tu, prin mintea ta constienta, etichetezi anumite experiente in functie de gradul de dificultate pe care la- ipreluat de la societatea in care traiesti. Insa, gradul de dificultate este o fictiune, deoarece Totul Este. Atat.

Asa ca, Suflet drag, regaseste-te in sentimentul provocat de manifestarea experientei la care visezi, persista in aceasta senzatie, simte ca deja traiesti bucuria reusitei, iar atunci vei vedea ce se va intampla… Si uimirea te va invada.

Am inceputacestarticolvorbinddesprepace.Si-l voi termina tot in pace. Si iti voi spune ca odata ce vei simti ca plutesti pe oceanul infinit de pace al eternitatii, vei putea aduna cu maiestrie orice experienta din catalogul universal.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Simte pacea, simte cum iti invadeaza viata, simte cum devii Una in mod constient cu linistea atotprezenta, iar atunci vei descoperi ca totul este creat pentru tine, pentru bucuria ta de “A Fi”. Iar odata ce vei trai acest Adevar, atuncivei simti bucuria de a te regasi in Tot Ceea Ce Exista.

Un articol de Catalin Manea, autorul cartii "Totul din Intreg"

www.totuldinintreg.com

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri