Universul si iubirea: Care este legatura dintre fizica cuantica si iubire?

12:06, 21 Iunie 2012 publicat în Lifestyle915 share-uri

Fizica cuantica este stiinta moderna care incearca sa ne explice ca lumea este un TOT. Un tot care este interconectat prin intermediul iubirii.

Ce este Iubirea?

Majoritatea dintre noi credem ca dragostea este doar o emotie. Dar de fapt, dragostea reflecta un mod de a fi. Aceasta stare a fiintei este mentinuta intr-un camp cunatic.

Tot ceea ce gandim, clipa de clipa, este transmis instantaneu unui camp cosmic de energie care interactioneaza cu tot ceea ce exista in jurul nostru. Iar totul interactioneaza cu noi. Daca tu crezi ca te asteapta o relatie de iubire profunda, o bogatie spirituala si abundenta exterioara, atunci exact aceasta se va produce in viata ta. Sentimentele umane care izvorasc din inima datorita convingerilor noastre, modifica ADN-ul in mod direct iar acesta influenteaza atomii. Faptul ca ADN-ul se schimba in functie de energiile pe care le transmitem Universului este o alta descoperire majora a stiintei de astazi.

Citeste si:
Parfumul poate schimba starea de spirit în mai bine, conform celui...
Parfumul poate schimba starea...

Ne putem gandi la cateva momente din vietile noastre personale pentru a ne da seama in ce mod se manifesta iubirea, cum pozitivitatea noastra influenteaza in bine:

De exemplu, o planta ingrijita cu dragoste si atentie va creste cu mult mai viguroasa. Un nou nascut care este mangaiat cu iubire raspunde acestui sentiment care il invaluie, datorita legaturii care exista intre copii si parinti. Iar acest copil va creste mult mai bine decat un copil care nu a avut parte de iubire. Chiar si un obiect de care avem grija, de exemplu masina personala , „raspunde” in acelasi mod, fara sa se strice si sa ne lase balta mereu.

Citeste si:
Genesis Property: 36% dintre angajați cred că își vor relua...
Genesis Property: 36% dintre...

Aceasta conexiune intrinseca intre toate, fie ca este vorba despre oameni, organisme vii sau obiecte, ne face sa raspundem cu dragoste sau fara dragoste, atunci cand ea nu este oferita. Pana ca fizica cuantica sa ne explice aceasta interconectivitate, intuiam doar ca ceva leaga obiectele, plantele si animalele, dar nu stiam cum si nici de ce.

Starea de iubire neconditionata este mediul ideal care permite acele alegeri cuantice care se vor manifesta la potentialul lor maxim. Atunci cand traim anumite stari cum ar fi compasiune, iubire, iertare, dragoste, dar si stari negative ca manie, ura, suparare, gelozie, noi influentam direct structura AND-ului nostru, iar aceste modificari se propaga in trupul nostru, cat si in afara noastra, pe distante extraordinar de mari. Datorita campului cuantic, influentand tot ceea ce exista in aceasta lume.

Iar inima, dupa cum au descoperit cercetatorii de la Institute of HeartMath, este un fel de interfata care transforma toate emotiile si convingerile noastre in energii electromagnetice.

Stiinta de acum ne arata ca experientele pe care le avem prin intermediul campului cunatic sunt rezultatul constiintei. Alegerile pe care le facem in mod constient ne pot ajuta sa atingem o stare cuantica stabila si orice deznodamant poate deveni realitate, in functie de alegerile pe care le facem.

Dar ca sa atingem aceasta stare de fiintare stabila, e nevoie de iubirea neconditionata... Starea de iubire neconditionata este mediul ideal care permite aparitia celor mai bune posibilitati in viata noastra. Oricare ar fi deznodamantul, trebuie sa il intampinam cu iubire.

Foto fr si main: By kmls /Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Garbo.ro iti mai recomanda si :

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

Miracolul cristalelor de apa. Apa vorbeste

Esti o MINUNE!

Inteligenta inimii: Creierul din inima


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri