Nicicand pana in acest moment, inteligenta inimii nu a fost mai pretuita ca astazi. Aceasta se datoreaza Institutului de cercetare HearthMath care a facut unele dintre cele mai uimitoare descoperiri ale secolului, desoebit de importante pentru intelegerea modului cum functionam ca organisme vii dotate cu capacitatea de a simti si de a gandi...

***

Acestia sunt 5 dintre cei 14 pasi pe care Institute of HearthMath ii recomanda pentru a ne ajuta sa ne reduem nivelul de stres, pentru a ne gasi linistea si echilibrul in perioade grele din viata noastra sau zi de zi.

Sfaturile Institutului sunt disponibile si in limba Romana, ceea ce pentru noi a fost o adevarata surpriza si in acelasi timp un nou motiv de apreciere a specialistilor de la HeartMath, pentru eforturile lor de a-si face cunoscute cercetarile si de a ajuta cat mai multi oameni din intreaga lume.

Puteti descarca si voi acest kit in limba romana cu sfaturi pentru reducerea stresului de aici.

Va garantam ca este o lectura care merita parcursa si impartasita cu toti oamenii din vietile noastre!

Foto 1: UggBoy♥UggGirl [ PHOTO // WORLD // TRAVEL ]

Foto 2.: Shutterstock

Foto 3: Shutterstock

Foto 4: Dreamstime

Garbo va mai recomanda si: Furia, sentimentul care ne doboara incet-incet...
8 boli ale trupului generate de starea psihica
Imbratiseaza-ma cu drag! Puterea uimitoare a imbratisarii.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri