Lectiile de la Institutul Inimii: Gaseste puterea de a depasi cele mai grele momente din viata!

Nicicand pana in acest moment, inteligenta inimii nu a fost mai pretuita ca astazi. Aceasta se datoreaza Institutului de cercetare HearthMath care a facut unele dintre cele mai uimitoare descoperiri ale secolului, desoebit de importante pentru intelegerea modului cum functionam ca organisme vii dotate cu capacitatea de a simti si de a gandi...

Institutul HeartMath (Matematica Inimii) ofera cele mai frumoase resurse pentru oameni, ca acestia sa isi imbunatateasca nivelul de optimism, sa isi reduca nivelul de stres, sa isi imbunatateasca activitatea inimii si calitatea vietii in general.

Va recomandam unul dintre cele mai frumoase articole Garbo.ro, despre descoperirile Institutului inimii: Inteligenta inimii: Creierul din inima

Mai ales in astfel de momente dominate de atmosfera Sarbatorilor Pascale, trebuie sa intelegem ca in noi sta puterea de a transforma evenimentele negative din viata noastra, in noi sta puterea de a le transforma in miracole ale existentei.

'Este important sa intelegem sensibilitatea care inlatura mediocritatea'

Cercetatorii de la HeartMath pretuiesc inima, un organ miraculous si vad functionarea organismului uman ca fiind fara echivoc legata de tot ceea ce se petrece in jur, de univers si tot ceea ce experimentam intr-o viata. Cercetatorii de la HearthMath mizeaza pe inteligenta inimii, pe sentimente pozitive si buna comunicare dintre oameni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

De altfel, chiar filosoful contemporan Jiddu Krishnamurti spunea:

”E important sa intelegem sensibilitatea care inlatura mediocritatea".

Acesta este lucrul nemaipomenit pe care Institute of HearthMath il face pentru noi; ei teoretizeaza sensibilitatea umana, ajutandu-ne sa ne intelegm reactiile si ne ofera solutii care ne ajuta sa depasim problemele.

Cercetatorii de la HeartMath vorbesc cu naturalete despre sentimentele stigmatizate pana acum in istoria oamenilor (mereu gandirea a fost pusa inaintea sentimentelor) si ne invata cum sa ne echilibram starile, aducand pacea in suflet. “Conectand suflete si minti” este sloganul Institutului HeartMath.

Institutul HeartMath crede in puterea oamenilor de a aduce bine unul in viata celuilalt si de aceea popularizeaza metode de insanatosire studiate de catre ei. Ultimul lor news - letter contine un document scris de catre fondatorul institutului, domnul Doc Childre, ce adreseaza problema stresului, in vremuri complicate cum sunt acestea pe care le traim noi. Childre este in acelasi timp autorul cunoscutei carti The HeartMath Solution.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri