Nicicand pana in acest moment, inteligenta inimii nu a fost mai pretuita ca astazi. Aceasta se datoreaza Institutului de cercetare HearthMath care a facut unele dintre cele mai uimitoare descoperiri ale secolului, desoebit de importante pentru intelegerea modului cum functionam ca organisme vii dotate cu capacitatea de a simti si de a gandi...
4. Incearca sa nu mai privesti totul atat de dramatic

Un alt mod prin care poti opri blocajul energetic si implicit anxietatea care il insoteste, este acela de a evita tendinta de a alimenta dramaticul, in aceasta perioada critica. Cand nu facem altceva decat sa ne invartim in jurul gandurilor negative de disperare, de furie, cand ne simtim fara noroc si condamnati de soarta, cand vedem viitorul negru si lipsit de perspective, evenimentele care se petrec par cu mult mai grave decat sunt.

Daca nu facem decat sa dramatizam in jurul unui subiect, vom inrautati situatia caci asa ne pierdem cu usurinta capacitatea de concentrare, caci ne orbim capacitatile intuitive naturale.

Incearca sa reduci drama, povestind cu ceilalti. Cand in mod sincer impartasim celorlalti ceea ce simtim, reducem tendinta de a amplifica sentimentele si gandurile negative cu privire la o situatie. Acest fapt ne ajuta sa privim si din exterior situatia gasind solutii. Nu te invinovati pentru tonul usor dramtic pe care il ai atunci cand povestesti, incearca sa reduci aceasta tendinta cu indulgenta fata de tine insuti. Spune-ti gentil ca amplificarea sentimentelor nu poate face decat sa ingreuneze situatia in care te afli.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți
5. Respira concentrandu-ti atentia in zona inimii

Imagineaza-ti aerul inspirat si expirat cum trece prin zona centrala a pieptului sau prin inima.
Respira cu o atitudine de calm si echilibru sau orice alt sentiment pozitiv pe care il alegi, ajutandu-te sa regasesti echilibrul interior.

Respiratia concentrata in zona inimii este recomandata de medici din intreaga lume si este recomandata in perioade de stres maxim, atunci cand este nevoie sa linistim tot tumult interior care ne cuprinde. Acest exercitiu te va ajuta sa reduci prcaticile care augmenteaza stresul, restabilind mai usor echilibrul de care ai nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri