Dupa o zi de munca, fiecare dintre noi merita cateva momente de relaxare, purificare si vindecare a organismului nostru.
DESCHIDE PREZENTAREA

5

Meditatia prin dans

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ai chef sa dansezi si sa te simti libera? Atunci cand prinzi o fereastra de timp liber in toate activitatile care te solicita zilnic, alege sa dansezi. Da, in propria ta casa. Poti opta pentru o muzica lenta, potrivita meditatiei si sa poti incepe prin a-ti lasi corpul in voia ritmului. Ceea ce vei simti va fi unic. Dansul, ca orice alta activitate fizica, are un efect benefic asupra sanatatii corpului nostru: ajuta inima, oxigeneaza sangele, elibereaza stresul etc. Pentru ca este vorba de o miscare libera a corpului, poti alege miscarile care ti se potrivesc, nu care ti se impun. Dansul te incarca cu energie pozitiva, te face sa te joci cu spatiul din jurul tau, si fiecare experienta poate fi ceva nou. Iata cum ii poti da curs creativitatii tale, cum iti poti dezvolta senzualitatea, increderea in sine si cum te poti elibera de toate energiile negative de peste zi. Sa nu mai spunem cum acest gen de relaxare te poate scapa de nervozitate si cum tine depresia la mare distanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Momentul de relaxare

Dupa orele lungi si stresante de munca, dupa ce am luat copiii de la gradinita sau de la scoala, dupa ce am facut putina ordine prin casa etc., e timpul sa trecem la momentul nostru. Momentul nostru de liniste care ne da inapoi calmul si buna dispozitie de care avem nevoie. Momentul tau care este? Unele dintre noi aleg sa se relaxeze cu bai fierbinti, cu spuma si uleiuri aromate. Altele aleg sa stea intinse pe pat, sa asculte muzica relaxanta, incercand sa adune ganduri frumoase. Gatitul este metoda pe care unele dintre noi o aleg pentru a scapa de stresul zilnic. Nu este nimic mai frumos decat atunci cand gatesti cu dragoste pentru cei din jur. Reteta perfecta plus un strop de dragoste. Mie imi place sa stau intinsa la soare, pe balcon (atunci cand este soare). Lumina si caldura lui ma incarca de energie si ma invigoreaza. Orice metoda de relaxare alegem, trebuie sa stim ca in acest fel reusim sa ne pastram corpul si mintea sanatoase. Prin relaxare ne incarcam cu energie, chakrele ni se refac, stresul se reduce, la fel si tensiunea arteriala.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

Secretul odihnei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri