2 / 6

Momentul de relaxare

Dupa orele lungi si stresante de munca, dupa ce am luat copiii de la gradinita sau de la scoala, dupa ce am facut putina ordine prin casa etc., e timpul sa trecem la momentul nostru. Momentul nostru de liniste care ne da inapoi calmul si buna dispozitie de care avem nevoie.

Momentul tau care este?

Unele dintre noi aleg sa se relaxeze cu bai fierbinti, cu spuma si uleiuri aromate. Altele aleg sa stea intinse pe pat, sa asculte muzica relaxanta, incercand sa adune ganduri frumoase.

Gatitul este metoda pe care unele dintre noi o aleg pentru a scapa de stresul zilnic. Nu este nimic mai frumos decat atunci cand gatesti cu dragoste pentru cei din jur. Reteta perfecta plus un strop de dragoste.

Mie imi place sa stau intinsa la soare, pe balcon (atunci cand este soare). Lumina si caldura lui ma incarca de energie si ma invigoreaza. Orice metoda de relaxare alegem, trebuie sa stim ca in acest fel reusim sa ne pastram corpul si mintea sanatoase. Prin relaxare ne incarcam cu energie, chakrele ni se refac, stresul se reduce, la fel si tensiunea arteriala.

 

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre relaxare:

Terapia magica a muzicii pentru toate zodiile: Ce sunet energizeaza/ relaxeaza

zodia ta?

Training pentru relaxarea si revitalizarea organismului

Trucuri de reenergizare si relaxare Reiki

Masajul de relaxare a partenerului

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri